göğüs büyütmeye faydası olabilir evet ama vücuda fazla östrojen vermekte zararlı dengeyi bozabiliyoo ben korka korka içiyom valla adaçayını....birde bi sitede okudum keten tohumuda doğal östrojen içeriyormuş ve göğüslere etkisi varmışş soya fasulyeside öyle....hatta japonyadamı biyerde adamın biri soya sütünü çok tüketiyomuş adamın göğüslerinde büyüme olmuşş ne gariptirki artık nekadar doğruysa
Adaçayı v.b. (rezene, nane çayları...) günde 2 bardaktan fazla tüketilmemeliymiş. Vücuda zararı varmış kızlar.lmaz:
evet cnm yaa bende diyorum ya korka korka içiyorum çayı bi duvar yapalım derken bin duvar yıkmayalım....herşeyin azı karar çoğu zarar...ve adaçayı kullanan dostlar dikkat etmeli otu 2 3 dk beklettikten sonra otları almalısınız yoksa adaçayı zehirli maddelerini salıyomuş...
evet cnm yaa bende diyorum ya korka korka içiyorum çayı bi duvar yapalım derken bin duvar yıkmayalım....herşeyin azı karar çoğu zarar...ve adaçayı kullanan dostlar dikkat etmeli otu 2 3 dk beklettikten sonra otları almalısınız yoksa adaçayı zehirli maddelerini salıyomuş...
kızlar brokoli de doğal östrojen içeriyor hem suyunu içebilir hemde yiyebilirsiniz.
Seviyorum seviyorum brokoliyi çok seviyorum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?