- 2 Aralık 2015
- 31.743
- 105.771
- 598
- Konu Sahibi gurtmingotam
-
Bence sofraların hepsi de iddiaiı,herkesin damak tadına uygun tarifler varSağolasın canım bnm yine çok güzel masalar tarifler var pek iddalı değilim açıkçası geçen yarışmada baya iyiydin sende katılmalısın bnce yine
Hmm anladm canım bir daha ki sefere katılırsın inşallah canımBence sofraların hepsi de iddiaiı,herkesin damak tadına uygun tarifler var
Bu kategoride yokum canım,biraz yoğunum bu aralar.
Amiiiin cümlemizin inşallah canım sağ olasınEline emeğine sağlık ... bereketli sofralarınız olsun ..
yarışmada başarılar dilerim
Sağol canım teşekkürler :)Ellerine saglik,basarilar dilerim :)
Sağol ablacımEllerine sağlık Aslıcığım
Şöbiyete bayılırımçok güzel görünüyor hepsi de
Aynen öyle canım çok sağolHerkes maşallah çok yetenekli emeğinize sağlık başarılar dilerim
Sağol canım benim senin masanda çok güzel olmuştu ama :) maşallahımız var nazar değmesin hiç birimizeCanım çok güzel olmuş hepsi maşallah ellerine sağlık :)
AY canım benim ya çok tatlısınSağol canım benim senin masanda çok güzel olmuştu ama :) maşallahımız var nazar değmesin hiç birimize
Düzenleyebilirsin canım düzenleme butonu yoksa ben ekleyebilirimNevreste canım benim çorba tarifine yazmayı unuttuğum bi malzemem var onu nasıl ekleyeceğim evde yoktu ama tarifin orijinalinde var defne yaprağı aşcılık kursunda öğrenmiştim bu çorbayı ayrıca kendim düzenleyebilir miyim malzemeler kısmını
Yapamadım canım yaa netim o kadar yavaş ve çekim gücü az ki uğraşıyorum amma velakin olmadı zahmet veriyorum sana da akşam akşam canım ya tarif defterimde görünce aklıma geldi eksikliğiDüzenleyebilirsin canım düzenleme butonu yoksa ben ekleyebilirim
Malzemelere defne yaprağını ekledim.Yapılış aşamasında hangi aşamada yaprak eklenecek onuda ekleyeyimYapamadım canım yaa netim o kadar yavaş ve çekim gücü az ki uğraşıyorum amma velakin olmadı zahmet veriyorum sana da akşam akşam canım ya tarif defterimde görünce aklıma geldi eksikliği
Domates sosu ve salçadan sonra canımMalzemelere defne yaprağını ekledim.Yapılış aşamasında hangi aşamada yaprak eklenecek onuda ekleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?