OSMANGAZİ GÖZ LAZER AMELİYATI

berrats

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2022
1
2
26
6 yıldır kullandığım lenslerden bir çırpıda kurtulmamı sağlayan ameliyat. Bursa Osmangazi göz hastanesinde femto lasix oldum. Arkadaşımın tavsiyesiyle uzun araştırmalarım sonucu en iyisinin olduğuna karar verdim. İlk olarak göz muayeneleri ölçümleri yapıldı,gözlerimin uygun olduğunu 0lara kadar düşebileceğini söylediler,miyop 1,50 göz problemim vardı. Lensleri kullanmayı 5 gündür bıraktığım için 2 gün sonrasına ameliyat günü verdiler. Çok heyecanlıydım yıllardır gözlüksüz görme hayalini kurduğum şey gerçekleşiyordu. Ameliyat günü sakinleştirici de verebileceklerini söylediler fakat kabul etmedim Doktorum İlker İncebıyık’a güveniyordum zaten sakindim ve tek istediğim şey görmekti. Operasyon süresince iki gözüm 15 dk sürdü,hiç bir acı hissiyatı yoktu sadece gözün açık olduğu için her şey gözünün önünde yapılıyordu hemşireler de doktor beyde yaptığı her işlemi tane tane anlattı o rahat ve ağrısız geçti ki çıktığım anda hiç bir şey yokmuş gibiydi. Ertesi gün hemen kontrole gittik ilk gün olmasına rağmen tüm okuyamadığım harfleri okuduğum da işte dedim bu mucize. Görebiliyordum…
Gerçekten hayatınızda karar verip yaptıracağınız en güzel şey,hiç düşünmeden yaptırın derim. Osmangazi Göz’e çok teşekkür ederim

Eklentiler

• 4D993667-6EA8-44D8-B797-911250F1CB9B.jpeg
    4D993667-6EA8-44D8-B797-911250F1CB9B.jpeg
    87,3 KB · Görüntüleme: 92
X