Eyvahlar olsun ya 14 ders mi neyse o kadar uzman olmama gerek yok herhalde yaben ilk 5ini tamamlayayım da bi
canım oryantale başladın mı
Buyrun benimçok iyi göbek atarım oklavayla bile yapmışlığım vardır küçükken
Maşallah oklavayla nasıl yapılıyor anlamadım
bana kadının öyle oryantal falan oynaması hele oklavayla falan ay çok çirkin geliyor. böyle kendini kaybetmişte seksi olucam diye kasmaktan... neyse dansa karşı deilim oryantalle ilgili. daha doğrusu bazısı çok güzel oynuyorum zannederek dediğim tabloyu çiziyo, zarif oynayana sözüm yok. ama bazısı hakaten saçmalıyo ne yazıkki kendi görübtüsünün farkında olmuyo
bana kadının öyle oryantal falan oynaması hele oklavayla falan ay çok çirkin geliyor. böyle kendini kaybetmişte seksi olucam diye kasmaktan... neyse dansa karşı deilim oryantalle ilgili. daha doğrusu bazısı çok güzel oynuyorum zannederek dediğim tabloyu çiziyo, zarif oynayana sözüm yok. ama bazısı hakaten saçmalıyo ne yazıkki kendi görübtüsünün farkında olmuyo
aliyosunuz oklavayi elinize maximum isareti yapip ellerinizle oklavayi tutup bi yandan kalcalari bi yandan elleri döndürüyorsunuz ya da tek ele alip yere koyup bir o yana bir bu yana seklinde göbek atiyorsunuz bu sekilde oluyor
Justim beraber başlayalım kız
Hiç duymamıştım valla şimdi anladım :)
ben videoları indirdim zaten, başlayabiliriz ladym :)
Nerden indirdin kız söyle bende indiriym :44:
Hem şekle gireriz hem bi işe yaramış olur
Kınalarda falan döktürüveririzzzz
bak 2. sayfada maskın paylaştığı videolar var lohusa haliyle
hıyar ne demiş arkamdanbak 2. sayfada maskın paylaştığı videolar var lohusa haliyle
hıyar ne demiş arkamdan
nestle nesfit aldım
oryantal dans cdsi çıktı
ordaki hatunlarda çok güzel oynuyor
eh iştee ama onların kıyafetleri bellerindeki püsküllü şeyler var ya onlar gösteriyor asıl hareketiYapabliyo musun laan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?