• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama oryal kullanma konusunda...

bintulineb

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
528
49
118
kopkoyu kestane saçlarımın arasına bir kaç tutam farklı renk atmak istiyorum. saçlarım koyu olduğu için oryal kullanmam gerekecek ve bunu evde yapmak istiyorum. oryali alırken nelere dikkat etmeliyim? kullanırken nasıl kullanmalıyım? riski var mı?

ben kendim yapıyorum gecen gün anneme röfle yaptım.
açık satılan bi kuaförden yada parfümerinden 1 yada 2ölçek oryal al %30luk su al istediğin şekilde ince ayır aliminyum folyeye sar sıksık bak açıldıgına 30dk da falan açılıyor

kuaförler bile yakıyoken sen nasıl yapcan acaba!!!!!!!!!!!!!!!11saçların elınde kalır

daha önce kuaföre yaptırmayı denedim, saçımı yaktılar. güzelim saçlarımı kestirmek zorunda kaldım, düzeltmek için 6 ay boyunca uğraştım.
illa yanacaksa saçlarım, ben kendim yakayım da bari bir bahanesi olsun. kuaför saçı yakar mı ya, işlerini doğru düzgün yapmıyorlar, saçımız yanık bir de para veriyoruz, ödüllendiriyoruz hatunları.

daha önce kuaföre yaptırmayı denedim, saçımı yaktılar. güzelim saçlarımı kestirmek zorunda kaldım, düzeltmek için 6 ay boyunca uğraştım.
illa yanacaksa saçlarım, ben kendim yakayım da bari bir bahanesi olsun. kuaför saçı yakar mı ya, işlerini doğru düzgün yapmıyorlar, saçımız yanık bir de para veriyoruz, ödüllendiriyoruz hatunları.

oriel nerden nasıl alabilriz acaba?? benmde saçımı kuaför yaktı:( şimdi uçlarının rengini açmam lazım.. röfle setyle mi yapsam acaba oryelle mi

ben bi sefer açıcı kullanmıştım ilk evde boya deneyimim hatta biraz fazla uçup en zordan başladım ama gayette güzel becermiştim:19: bende aynen yakarsam ben yakaım diye düşünenlerdenim.. mesela geçenlerde kuaföre gittim sadece saç uçlarıma balyaj attırmaya hani desem hepsine bide uçlarına 125 demezmi en iyisi kendine güvenip evde yapmak:1:

benim saçımı yakmıştı kuaför saç derim nasıl döküldü anlatamam o gün bu gündür koyu kullanıyorum saçlarımı:5:

kopkoyu kestane saçlarımın arasına bir kaç tutam farklı renk atmak istiyorum. saçlarım koyu olduğu için oryal kullanmam gerekecek ve bunu evde yapmak istiyorum. oryali alırken nelere dikkat etmeliyim? kullanırken nasıl kullanmalıyım? riski var mı?

Bende senin gibi düşünüyorum,internetten igora blond plus mavi oriel sipariş ettim,birçok kişi övüyor bu markayı,verilen ölçeklerle kullanıp saç rengimi açıcam,önce bir tutamında dene sonra diğerlerinide yaparsın hem risk de kalkar,koleston gibi renk açıcılar boyalı saçı turuncu yapıyor önermem.

kuaförler nasıl yakar anlamadım sıksık açıp bakmıyorlarmı paketleri.
%30 su ile 30 40dk içinde açılıyor saç platin rengi %40lık su ilede 15 20 dakikada açılır sanırsam o saç bembeyaz olup yanana kadar kuaförün aklı nerde arada baksa paketlere açılmışsa hemen yıkarsa asla yanmaz o saç 7 yıldır sacımda katkat röfle var artık platin rengi gibi saçlarım çok seviyorum hiç 1 kez bile yanmadı 7 yılda sende 4 5kezden hesaplarsak 35kez oryal ile röfle yaptırmışımdır hiç yanmadı. bu sefer evde kendimiz yaptık arkadaşımla cok güzel oldu kendimiz bile yakmadık cünki 40dk sonra baktık tam açılmamıştı az daha bekledik istediğin renk olunca tektek yıkadık paketleri gayette güzell oldu

Back