Oryal işlemi sonrası saç derim yandı :((

ben boyaya hep temiz saçla giderim. açıcıyı çok derişik kullandıklarından yanmış sizden kaynaklı değil.
Galiba biraz da yavaş oldu. Sımdi düşününce bana dedi ki sağındaki boya akması için çok yavaş yaptım açma işlemini dedi. Bende tamam deyip geçtim belki de o an benim göremedigimi o görmüştü saç diplerimde ve hatasını bi nevi telafi için bunu söyledi.

Büyük ihtimal çabuk açılsın diye 40lık oksidanla girdiler temiz saçta kaşıntı yapar belki ama yanma yapmazdı ayrıca alerjinix olabilirdi kullandığı oryale test yapması gerekirdi yine iyi sonuçla kurtulmuşsunuz diye düşünüyorum komaya girenler bile olabiliyor böyle durumlarda

böyle olaylar amerikada olunca binlerce dolarlık tazminat davaları havada uçuşuyor.

Hiçbir deneme yapmadı oturttuğu gibi açıcı olan arabayı getirip hemen işleme başladılar. Tabi önce uçlarda sonra dipler felan. Off yaa 20 yaşındayım ama hala 17-18 gosteriyorum en fazla o yüzden hiçbir yer beni kayle almıyor. Kesin bu yüzden böyle birşey oldu.

ay ben hastanelik olmustum sen nasil dayandin o aciya?

bana özel sampuan verilmisti , krem
vs ve 1 yil boya yasagi:)

artik asla oryal sac derime gelemez , ki ilk 6 ay sac boyamadim,kabuss gibii idi , cogunda kiside boyaya karsi alerji kaliyor, bende sükür olmadi ama sirf boya yine yakiyor kuaförümde ozel damla var boyaya katiyor ve boya öncesi derime sürüyor yoksaa boyaaa rüyaa...

sana tavsiyem hemen doktora git yoksa izi kalir alerji olur vs ve ilk 6 ay boya yapma , sampuanda eczaneden al tahris sac derisi icin.....

Zaten işlem yapılırken resmen ölüyordum. Ya ben dayanamıyorum yanıyorum çok kötüyüm dedim normal mi dedim. Evet normal dediler.

ben boyaya hep temiz saçla giderim. açıcıyı çok derişik kullandıklarından yanmış sizden kaynaklı değil.

aslinda temiz saca boya güzel islemez , sampuandaki silikondan dolayi , ama yipranmis saclar icin gecerli yada silikonsuz sampuan kullananlar icin ...

aslinda temiz saca boya güzel islemez , sampuandaki silikondan dolayi , ama yipranmis saclar icin gecerli yada silikonsuz sampuan kullananlar icin ...
ben kirli kafamla kuaföre gitmek istemediğimden yoksa üzerine düşünmedim:)
not: şampuanımda silikon paraben sds yok. yani en azından öyle idda ediyor firma.

Zaten işlem yapılırken resmen ölüyordum. Ya ben dayanamıyorum yanıyorum çok kötüyüm dedim normal mi dedim. Evet normal dediler.

normal degil, sadece sarisinlarda sac derisinde kizarma olur hafifden nadiren
oda
bende ben kemdim ettim:)

arkadasim boya firmasinda görevli yeni boya vardi test acamasindan cikan vs kendimde yeni birsey denemek istedik karistirtik sözde farkli olan oryali:) saclarim kuvvetli oldugu icin , yoksa normal kuaför kurbani olsaydim o dükkani kapattirirdim , ki izi kalabiliyor dedigim gibi ilerki dönemde boya karsi alerji olabilir vs ...

hastaneye git , krem var ph3 bulabilirsen ilerde boya öncesi sac derini sürdür

canımmm bende çok röfleli dolaştım 12 senedir sarıydı saçların canımm hemen bi dermatoloğa git derim.. benimde sarı diye yeşil yapmıştılar hemde 300 tl para ödemiştim bundan 7 sene önce sonra bidaha hepp tavisye üZerine gittim..
yakmışlar derini yazık saçların kalıcı dökülmeden dermatoloğa git o sana ilaç verir toparlarsın ünlülerinde yanıyo çokta korkma olsa onların kafa derilerine olur:))

Yok yaa olur mu oylé şey! Yok kirli saa boya olurmuş da.o xsman iyi tutarmış da.bunun mantıklı bir açıklaması varsa bilen yazsın.kirli saçtaki yağ mı tutuyor boyayı?öyle olsa boya kutularının üstüne yazarlardı,kirli saça uygulanır,diye.bence bu ,yanlışşehir efsanelerinden biri.ki dedikleri gibi olsaydı seni göndermeleri lazımdı yarin gel diye.benim bildiğim ve yaşadığım şey,adetliyken boyanın tutmadığı.hormonlardan dolayı.beyazlarım kapanmamış parlamıştı.hem de iki kez tecrübe ettim.bir daha da adetliyken gitmem.

Bi arkadasnda yanmisti derisi su toplamış falan ama gitmedi doktora kendiliğinden 1 haftada geçti ama bnce sen git En azından iyileşmesini hızlandırırsn

Bayanlar herkese çok teşekkür ederim. 5-6 günde geçti başımdaki sıkıntım. Sonradan yara da olmuştu ama hemen geçti. Tavsiyeleriniz ve ilginiz için çok teşekkür ederim :* :* :* İyi günlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…