- 25 Temmuz 2014
- 54
- 6
-
- Konu Sahibi esinesen899
Ya hep benpanthen önerdiler. İnternette baktım en yakın randevu devlet hastanesinde 20 ağustosta yanı çok geç. Eczaneye sordum oda bepanthen iyi gelir hem besler dedi. Özel hastanede dermotolog a ne kadar para gider ki? Su an param yok evden ise isteyemem aslaYarın ilk iş hemrn hastaneye, dermoyologa gidin, sakın evde kocakarı ilacı yada krem vs kullanmayın.
Sigortanız varsa çok az birşey tutar . Bepanteni deneyi tabi onun zararı olacağını sanmıyorumYa hep benpanthen önerdiler. İnternette baktım en yakın randevu devlet hastanesinde 20 ağustosta yanı çok geç. Eczaneye sordum oda bepanthen iyi gelir hem besler dedi. Özel hastanede dermotolog a ne kadar para gider ki? Su an param yok evden ise isteyemem asla
Benim 17 agustis a kadar bu kafamın düzelmesi lazim. Ayrıca sigortamiz var. Ne kadar tutabilir sizce?Sigortanız varsa çok az birşey tutar . Bepanteni deneyi tabi onun zararı olacağını sanmıyorum
Ben göremedim. Başımın arka kisminda yanık olan bölge. Kızkardeşi küçük küçük olduğunu söyledi. Hiç dokunmadıkça. Sadece bugün eczaneden aldığım bepantheni sürdük.su toplayan yerleri patlatmayın enfeksiyon kapabilir. bepanten el kreminin hallicesi ve hücre yenilenmesine katkısı olanı zararı dokunmaz. su toplamaları büyük büyük mü küçük mÜ? ne kadar yer yaplıyor?
Geçer mi sizce ve kaç günde geçebilir ya da haftada? Aslında her geçen gün acı oranı azaldı sanki. Tabi daha 3 gün oldu. Kaşınma hiç yok . hatta kuaförde kaşınma var mi dediler ben hayir çok yanıyor dedim.tabiki dr gidin öncelikle saçlarınız uzunsa toplamayın hava alsın kaşımayın bepanten sürün kafa deriniz yanmış oryal elleri bile açıyor çok acınız var muhtemelen zeytin yağı sürüp yumuşatabilirsiniz hem deriniz yeniler çok geçmiş olsun
anladım zaten randevu aldığınız tarihe Kadar iyileşecektir:) geçmiş olsun. büyük ve fazla alan kaplıyorsa acile gidebilirsiniz diyecektim. bunun dışında aşırı ağrı acıma ateş gibi şeyler olursa yine acile gidebilirsiniz. aslında su toplayan yanıklar için silverdin kullanılıyor. görmeden tavsiye vermek yanlış ama zaten gümüş tuzu kökenli bir krem zararı olmaz.Ben göremedim. Başımın arka kisminda yanık olan bölge. Kızkardeşi küçük küçük olduğunu söyledi. Hiç dokunmadıkça. Sadece bugün eczaneden aldığım bepantheni sürdük.
İstanbul beylikduzune birde boya konusunda nam salmış bi kuafor. Ancak bende kirli saçla gitmedim onunda etkisi varmış. Ancak beni uyarmasilar kirli saçla gel demedikleri gibi gelincegelince de saç kirli mi temiz mi diye sormmadilar.Geçmiş olsun.bunu beceren harika kuafor hangi şehirde? Bilelim de gitmeyelim:/
Allahtan aşırı bi agrim yok. Her gün azaldığını hissediyorum. Tabi daha 3 gün oldu.tabiki dr gidin öncelikle saçlarınız uzunsa toplamayın hava alsın kaşımayın bepanten sürün kafa deriniz yanmış oryal elleri bile açıyor çok acınız var muhtemelen zeytin yağı sürüp yumuşatabilirsiniz hem deriniz yeniler çok geçmiş olsun
ben boyaya hep temiz saçla giderim. açıcıyı çok derişik kullandıklarından yanmış sizden kaynaklı değil.İstanbul beylikduzune birde boya konusunda nam salmış bi kuafor. Ancak bende kirli saçla gitmedim onunda etkisi varmış. Ancak beni uyarmasilar kirli saçla gel demedikleri gibi gelincegelince de saç kirli mi temiz mi diye sormmadilar.
Evet haklisiniz bide on gideyim. Tesekkur ederim.Geçmiş olsun öncelikle saçlarınızı yıkarsanız zeytinyağlı sabun ile yıkayın şu sıra kimyasal gelmesin şampuanlardan bepanthen iyi gelir tabiki de arka kısımda belli bir yer ise kamufle edebilirsiniz ama tamamen ya da önlerde ise sizi biraz zorlar , aile hekimine gidip gösterin birde o da en azından 17 Sine kadar beklemenizden iyidir bilgi verir en azından