Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
gecenlerde kuaforumden ogrendigim sey beni sok etti... bazi kuaforler acma islemi yaparken icine camasir suyu karistiriyormus (acma isleminin.maliyetini dusurmek ve kolaylastirmak icin) aklima direk o geldi yogun bi koku aldiniz mi islem yapilirken
Benim derdim saclarimi kuaforde actirdim oryalle. Sonra koyu kumral boyattim. Ve saclarim büyük hasar görmese de asıl sorun saç diplerinde yani derim yandı. Su toplamalar var ve resmen yandı yanı. Napcam ben nolur yardım edin. Bilgisi olan hic mi yok bu konuda.
Saçlarına keşke öncesi ve sonrası keratin yükleme yapsaydın, ben yaptım çok memnunum. Diplerine de dip özel bakım yağıyla sürekli uygulama yapıyorum, saçlar hızlı uzuyor, deri eski sağlığına süratle dönüyor.
öncelikle çok geçmiş olsun.. bende çok kez oryal işlemine girdim ve en korktuğum şey buydu.. bence hiç durmadan şikayet edin.. ve bilgilendirin çevrenizdekileri de gidilmesin.. anestol diye bi krem var da ona işinize yarayabilir..
Saf keratin dip bakım ürünü kullanabilirsin ben bu şekilde düzeltmiştim 8 ay önce falandı boyarken ve saçıma yapıcağım işlemler de hep saf keratin kullanıyorum hala çok da memnunum evde kendim yapıyorum
Benim derdim saclarimi kuaforde actirdim oryalle. Sonra koyu kumral boyattim. Ve saclarim büyük hasar görmese de asıl sorun saç diplerinde yani derim yandı. Su toplamalar var ve resmen yandı yanı. Napcam ben nolur yardım edin. Bilgisi olan hic mi yok bu konuda.