- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
Annem sokmuyor artık ipçilere bu yıl ders çalışıyorsun evdeki ipler yeter diyeMuazzam zaman gelmiş yine
O çorap çok kolay ya. Sadece tekli trabazanla yapılıyor ben kafama göre motif falan dikiyorum üstüne. Atayım istersen linkini.Sen beceriklisin çorapların
Bn değil
Zaten asla el emeğinin değeri bilinmiyor bir de böyle ham madde pahalı olunca mecbur zam yapmak zorunda kalıyorsun ama anlamıyorlar.Oya ipleri 2 bucuk idi 5 tl olmus 4 5 renkli giden bi oya olsa müşteriye ne diyecem ben..siparis isini bırakacağım malisef. Elindekileri teslim edince.
Teyzenin boynundaki kolyeyi erik sandım
At bakim belki yaparım bulunsun ip markası neO çorap çok kolay ya. Sadece tekli trabazanla yapılıyor ben kafama göre motif falan dikiyorum üstüne. Atayım istersen linkini.
Amigurumi bir bebeği o kadar ucuza sattım ki elimde kalmasın diye. Çünkü asıl fiyatına asla asla satılmıyor. İnsanlar sadece şey düşünüyor şu kadar ip gidiyordur bu kadar eder bu. Ne kadar uğraştığının hiç önemi olmuyor.Oya ipleri 2 bucuk idi 5 tl olmus 4 5 renkli giden bi oya olsa müşteriye ne diyecem ben..siparis isini bırakacağım malisef. Elindekileri teslim edince.
Yok hayır:) 2 renk alınıyor 2 kat örülüyor orta kısım öyle alacalı oluyor.
Diyosun
Ay amugurumi çok zor ya bn bi kaç denedim ufak bişiler yaptım da yok çok uğraştırıyorAmigurumi bir bebeği o kadar ucuza sattım ki elimde kalmasın diye. Çünkü asıl fiyatına asla asla satılmıyor. İnsanlar sadece şey düşünüyor şu kadar ip gidiyordur bu kadar eder bu. Ne kadar uğraştığının hiç önemi olmuyor.
Ya ben kafama göre kullanıyorum kadife ipi. Çoğunlukla Himalaya velvet kullanıyorum, Pukka da çok güzel inuyda kullanıyorum. Kartopu da.At bakim belki yaparım bulunsun ip markası ne
Olur tabiki ben şimdi gördüm:)Levaiz bunlardan örülür demişti ipci bana
Kusura bakma.Bi zamanlar örgüye merak sarmıştım ayraç yapmıştım
Ne kadan becerikliyim bu şaheserleri yapmıştım
Evet gerçekten çok uğraştırıyor. Sonuçta bir oyuncağı ilmek ilmek örüyorsunAy amugurumi çok zor ya bn bi kaç denedim ufak bişiler yaptım da yok çok uğraştırıyor
Çok beğendin demiKusura bakma.
Makrome denedin mi hiçBi zamanlar örgüye merak sarmıştım ayraç yapmıştım
Ne kadan becerikliyim bu şaheserleri yapmıştım