Daş gibi be bu tığı da tutuşa bak hele
Ay bebişe yumuş yumuş bir şeyler bulalım o zaman. Calcifer'ın attığı ayıcıklı çok güzeldiDaş gibi be bu tığı da tutuşa bak hele
Cıks bi alex diil
Oyyh bebiş yumuş falan hepsini aynı cümlede kullanmışım. Allah korusun bir yeni gelin upgradei mı ne geliyorAy bebişe yumuş yumuş bir şeyler bulalım o zaman. Calcifer'ın attığı ayıcıklı çok güzeldi
Hamiş de dersin senOyyh bebiş yumuş falan hepsini aynı cümlede kullanmışım. Allah korusun bir yeni gelin upgradei mı ne geliyor
Allah korusun içim bi tuhaf oldu. Hamiş diyecek kıvama gelirsem büyük ihtimalle Instagram bioma da berkecansu'nun annesi yazarım ooh beyin ölümü mis gibiHamiş de dersin sen
Kız bere şapka napcan sarıp sarmalıcan seneye örersinCıks bi alex diil
Burası rüzgârlı 4 5 aylık olup sahilde gezerken astronotuyla lazım olurKız bere şapka napcan sarıp sarmalıcan seneye örersin
Yap bakalım o zmn hasta olmasınBurası rüzgârlı 4 5 aylık olup sahilde gezerken astronotuyla lazım olur
Çok güzel rengarenk. Bak Merve şimdi bir şey yaptım atıcam ama sen bakınca hemen silicem tamam mı fotoğrafını?
Bitince at bakim rengarenk çok tatlı
Özelden at o zaman burdan foto silemezsin diye biliyorum. Ilk mesaj hariciÇok güzel rengarenk. Bak Merve şimdi bir şey yaptım atıcam ama sen bakınca hemen silicem tamam mı fotoğrafını?
Tamam dur atıyomÖzelden at o zaman burdan foto silemezsin diye biliyorum. Ilk mesaj harici
Dur sana da özelden atayımY
Bnde göreyim buraya at