- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
Ayy ben deOda ayrı bi mesele hepsini gezmek hele..kapanan kadar gezsem yorulmam..
Ay sorma 1 sene aldim İnternet'e n kargocuyla kanka olduk .. aboo nasil utanıyorum adam geldikçe. Hos alıyorum alıyorum ormuyorum da ... sonra netten almayi bıraktım aksama dek ne paralar döktüm o iplere eşim 1'ini bilir 10'unu bilmez heeheeAyy ben deHiç internetten ip almıyorum o zevk vermiyor bana illa kendim gidip görüp dokunup alıcam
Ben de artık almayı bıraktımHer hafta kargo gelir bana.. neyse bıraktım ...horoz ölür gozu copte kalir gibiyim..
Çok şeker duruyor. Şişle örmek çok zor ya asla öğrenemeyeceğim sanırım.
O arkadaş bn olmalıyım sanırım
Bu dünyanın en basit modeli bak mutlaka kaydet dene.Çok şeker duruyor. Şişle örmek çok zor ya asla öğrenemeyeceğim sanırım.
Allah'tan fazla bir becerin yokmuş bir de olsaBunlarda bn m kızıma ördüklerim
Fazla bi becerim yok bnm
Hee valla yokAllah'tan fazla bir becerin yokmuş bir de olsa
Ben de tek tığ biliyomHee valla yoktek tığ biliyom bunları da Ağustos ortasında yana yana yaptım
Bir kaç video bakayım ben en iyisiBenim yapan birinden duyduğuma göre şey sıkıntı oluyormuş, penye ipin dökünce biraz daha fazla esnemesi. Taban çok uğraştırmaz gibi geliyor tabii ben yapmadım ama hiç
Tamam teşekkür ederim. İp alayim hemen bende2 saatimi aldı 1 tam ip gitti. Örgülerin ucundan totalde 20 cmlik bi parça artmıştır.Kesinlikle çok zevkli ve basit.
Videosu yada tarifi falan var mı sizin yaptığınızın2 saatimi aldı 1 tam ip gitti. Örgülerin ucundan totalde 20 cmlik bi parça artmıştır.Kesinlikle çok zevkli ve basit.
Yok canım ben doğaçlama ördümVideosu yada tarifi falan var mı sizin yaptığınızın
Himmm maşallah diyeyim o zamanYok canım ben doğaçlama ördüm
Gez bakalım.Himmm maşallah diyeyim o zaman
Biraz YouTube da gezinem ben o zaman
Çok güzel ellerine sağlıkEki Görüntüle 2911817
Çorabın tekini ördüm böyle oldu. Bir de surat yapayım burun kısmına diyorum. Kocaman gözleri olsun dil çıkarsın