Öyle tahmin ettim bende ama tabanıni falan örmek ugrastiriyor mu diye merak ettimPenye ip kalın olduğu için penye ipten örgüler hızlı bitiyor genelde
ya aşkom çok yeteneklisin maşallah yaSık iğneyi de öğrenirsen bayağı bir şey örebilirsin
Ay lütfen sen deNe tarz bir şey örnek istersiniz fikir vereyim mi? Bayılırım model bakmaya falanbir de siz diye mi hitap edeyim sen diye mi?
Benim yapan birinden duyduğuma göre şey sıkıntı oluyormuş, penye ipin dökünce biraz daha fazla esnemesi. Taban çok uğraştırmaz gibi geliyor tabii ben yapmadım ama hiçÖyle tahmin ettim bende ama tabanıni falan örmek ugrastiriyor mu diye merak ettim
Bana böyle düpdüüüz basbasiiit şeyler önermen lazımmerve bu kanaldaki patikler çok hoşuma gidiyor ama çevremde böyle küçük bebek olmadığı için öremiyorum
Senin gibiya aşkom çok yeteneklisin maşallah ya
Tamam o iş bendeBana böyle düpdüüüz basbasiiit şeyler önermen lazım
Beybisi ben buna üşenirim
Tabisii sayılıyor. Zaten video izleye izleye yaptık biz de ne yaptıysak.Tig ve sis tutabilir ve zircir cekebilirim sayiliyor mu?
Hemen yapmaliyimmerve bu kanaldaki patikler çok hoşuma gidiyor ama çevremde böyle küçük bebek olmadığı için öremiyorum
2 saatimi aldı 1 tam ip gitti. Örgülerin ucundan totalde 20 cmlik bi parça artmıştır.Diğer topikte ben kendim ördüm yazınca hemen koştum geldimçok güzel olmuş, çok uzun sürüyor mu örmesi. Benim bebe artık kucağımda çabuk oluyorsa bende oreyim..
teveccühünüz efendimSenin gibi
ama örmeyi biliyorsunBeybisi ben buna üşenirim
Benim kanımı akitiyorsun yapmaa bitirmem gerekenler var..
Ben YouTube'dan öğrenmiştim Lady. Sen de rahat öğrenirsinama örmeyi biliyorsun
ben hiç öremiyorum ya
denerim inşallahBen YouTube'dan öğrenmiştim Lady. Sen de rahat öğrenirsin
Of ben de nasıl örmek istiyorum görünce ama çevremde hiç bebek yok ki örecekBenim kanımı akitiyorsun yapmaa bitirmem gerekenler var..