Örecem diyorsun alıyorsun bir ip ve başlıyorsun bu kadaaarama örmeyi biliyorsun
ben hiç öremiyorum ya
Artık sınav bitince mecbur. Tüm planlarımız gibidenerim inşallah
ama ne zaman
Atıyorum adres hemenOf ben de nasıl örmek istiyorum görünce ama çevremde hiç bebek yok ki örecek
Olmasin ne yapalım götürür uz bi yerlereOf ben de nasıl örmek istiyorum görünce ama çevremde hiç bebek yok ki örecek
sınavdan sonraya inşallahÖrecem diyorsun alıyorsun bir ip ve başlıyorsun bu kadaaarMuhteşem bi hobi bak önümüz kış.
Gerçekten mi? Bayıla bayıla bayıla örerim sen model atAtıyorum adres hemen
tuvaller filan kaldıArtık sınav bitince mecbur. Tüm planlarımız gibi
Görsen böyle bir kutu dolusu ipim var ama çok az dokunabiliyorumtuvaller filan kaldı
offff ne kötüdürGörsen böyle bir kutu dolusu ipim var ama çok az dokunabiliyorum
Kutu mu az imis. Sen bendekileri görsen saklayacak yer arıyorum. Koca koca 2 dolap arti ortada gezen gariplerGörsen böyle bir kutu dolusu ipim var ama çok az dokunabiliyorum
Ben örmüyom artık kendi bebeme. Bizim sülale örgücü kesin bi şeyler gelir diye durdum.Gerçekten mi? Bayıla bayıla bayıla örerim sen model atama şişle örmeyi bilmiyorum tığla örebiliyorum sadece
Ama onlara bakmak bile mutlu etmiyor mu insanıKutu mu az imis. Sen bendekileri görsen saklayacak yer arıyorum. Koca koca 2 dolap arti ortada gezen garipler
Oy bu çok minnoş
Cok tuhaf bi sey evet ask ask . Delimiyim diyorum bazen yüzüme alip oksuyorurum elimle kedi gibi seviyorum..Ama onlara bakmak bile mutlu etmiyor mu insanı
Tamam öyleyse. Ama bir ablası olarak her zaman seve seve örebilirimBen örmüyom artık kendi bebeme. Bizim sülale örgücü kesin bi şeyler gelir diye durdum.
Tuhafiye gezmek, yeni ip almak... Yok deli değilsin ben de öyle yapıyorum. Ya da belki de ben de deliyimCok tuhaf bi sey evet ask ask . Delimiyim diyorum bazen yüzüme alip oksuyorurum elimle kedi gibi seviyorum..
Ayy sorma ya kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum valla iplerimeoffff ne kötüdür
sürekli aklını çeler insanın
kapıya kilit vurcam anahtarı da atıcam en son bi yereAyy sorma ya kedinin ciğere baktığı gibi bakıyorum valla iplerime
Oda ayrı bi mesele hepsini gezmek hele..kapanan kadar gezsem yorulmam..Tuhafiye gezmek, yeni ip almak... Yok deli değilsin ben de öyle yapıyorum. Ya da belki de ben de deliyim