- 13 Ocak 2020
- 44.560
- 167.871
- 33
Canım bu ithal iplerdenBu ipin markası kodu nedir?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu ithal iplerdenBu ipin markası kodu nedir?
merhaba,Merhaba canlar aranızda amigurumi ile ilgilenen var mı?
Yeğenime birkaç bebek yapmak istiyorum da, bana verebileceğiniz tarifler var mı?merhaba,
Ben ilgileniyorum
nasıl bebek fotoğraf atarsanız ona göre bakarımYeğenime birkaç bebek yapmak istiyorum da, bana verebileceğiniz tarifler var mı?
Yani nerden temin edebilirim edemezmiyim?Canım bu ithal iplerden
Teşekkürler. Ben sosyete pazarından aldım.Yani nerden temin edebilirim edemezmiyim?
Çok güzel duruyor oğluşum böyle bir kazak istiyor
Ellerinize sağlık
Benimle uğraştığınız için teşekkürler.bol örgülü günler :)Teşekkürler. Ben sosyete pazarından aldım.
aydan feryat (@yunevii77) • Instagram photos and videos
193 Followers, 63 Following, 60 Posts - See Instagram photos and videos from aydan feryat (@yunevii77)instagram.com
Ipçim de burası istersen sor ama devamı oomuyo genelde ithal iplerin.
Rica ederim sonuna kadar yardımcı olmak isterim.Benimle uğraştığınız için teşekkürler.bol örgülü günler :)
Ben birini örüyorum ilim bitti yarım kaldı ) içini doldurmak için malzeme, gözler düğmeler ve ip almanız lazım. Ben Nako ipleri kullanmıştım. YouTube de çok güzel anlatan kanallar varMerhaba canlar aranızda amigurumi ile ilgilenen var mı?
Evet örmesi zor bir ip. Yapamaz değilsin ama zorlanırsınKızlar kağıt iple hiç bir şey örmedim çok mu zor? Dün bir çanta gördüm pull & bearda ) örgüsü kolaya benziyor sayılar tutturulursa. Ama kağıt ip çok mu zor diye kafam takıldı
Ben yapıyorumMerhaba canlar aranızda amigurumi ile ilgilenen var mı?
Kızlar kağıt iple hiç bir şey örmedim çok mu zor? Dün bir çanta gördüm pull & bearda ) örgüsü kolaya benziyor sayılar tutturulursa. Ama kağıt ip çok mu zor diye kafam takıldı
Yün eldiven mi giysem öyle örsem?Evet örmesi zor bir ip. Yapamaz değilsin ama zorlanırsın
Yeni eldiven mi giysem öyle örsem?Evet örmesi zor bir ip. Yapamaz değilsin ama zorlanırsın
Ne güzel bunlarEki Görüntüle 2852876 Eki Görüntüle 2852878 Eki Görüntüle 2852879
Canta da örüyorum canim ben hiç zor değil hemen de bitiyor
yok ya sen örersin örgü ören için zor gelmezYün eldiven mi giysem öyle örsem?
Ellerim çok kötü ya hemen incinip kanıyor ama sayıları bulursam deneyeceğim) gelicek sefer gidince altının fotosunu çekip sayayımyok ya sen örersin örgü ören için zor gelmez
Cok kolay bu dikdörtgen taban yapılıp Trabzanla devam etmisBu çanta