Örgü Örüyoruz 🧶🧵🪡

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Cok kolay bu dikdörtgen taban yapılıp Trabzanla devam etmis
Aynen trabzanı yani üstünü anladım ama dikdörtken tabana kaç sayıyla başlayıp arttırmayı bilmiyorum. altının da resmini koymamışlar rahat rahat sayayım ))

35-40 cm kadar var tabani dikdörtgen taban videolarına bak cnm cok kolay
47 SM yazıyor ama sanki o bana çok büyük olur kafama göre yaparım. Aynen taban videolarına bakmak bu gün aklıma geldi ) ipleri alsam yeter. Bu kağıt iplerin markaları filan oluyor mu? Hangisini önerirsin canım?

47 SM yazıyor ama sanki o bana çok büyük olur kafama göre yaparım. Aynen taban videolarına bakmak bu gün aklıma geldi ) ipleri alsam yeter. Bu kağıt iplerin markaları filan oluyor mu? Hangisini önerirsin canım?
Marka olanları da var.ama pahali oluyor canim bir de hazır sarılı rulo halinde olanları var onlar da pahali :KK70: çile halinde olanları var kilo ile satılan onlardan al cok ta guzel oluyorlar hem daha da uygun..evde kendin sararsın örersin

Marka olanları da var.ama pahali oluyor canim bir de hazır sarılı rulo halinde olanları var onlar da pahali :KK70: çile halinde olanları var kilo ile satılan onlardan al cok ta guzel oluyorlar hem daha da uygun..evde kendin sararsın örersin
Seni de çok yordum ) kilola olanlardan en az bir kilo mu alınıyor? Farklı renkler istiyorum da hepsinden bir kilo çok mu olur az mı olur? Yaşadığım yerde de hiç iyi tuhafiye görmedim bir kaç tane buldum, orda da seçimler az bakalım arayayım

Instagram'da baktım kilosu 70 TL 4 renk alsam 280 TL çanta daha ucuza geliyor 😂😂

Seni de çok yordum ) kilola olanlardan en az bir kilo mu alınıyor? Farklı renkler istiyorum da hepsinden bir kilo çok mu olur az mı olur? Yaşadığım yerde de hiç iyi tuhafiye görmedim bir kaç tane buldum, orda da seçimler az bakalım arayayım
Cok fazla olur hem de canim...250 gr lik olarak satılıyor burda genelde öyle olanlardan istediğin renklerden alabilirsin...

Bu gün örgüye kafa takıp bıktırdım 😂 100% cotton iplerden amigurumi yapılır mı kızlar? Yazlık Yeleklerde süveterlerde bu tipli ipler kullanılır mı?

Bu gün örgüye kafa takıp bıktırdım 😂 100% cotton iplerden amigurumi yapılır mı kızlar? Yazlık Yeleklerde süveterlerde bu tipli ipler kullanılır mı?
Bak ben onu da yapıyorum🤭 cevap vereyim..
Kartopu pamuklu bebe, kartopu bambu, nako pırlanta benim genelde kullandığım ipler...her iple olur ancak örunce muntazam olmuyor hepsiyle...Sen ne öleceksin canim ona gore de ip degisir
IMG_20200512_015626_334.jpg
IMG_20200511_175352_069.jpg

Bak bu ten renkleri kartopu bambu🤣 cok seviyorum bebek ölmeyi cok seviyorum...
IMG_20200526_134627_212.jpg

Bak ben onu da yapıyorum🤭 cevap vereyim..
Kartopu pamuklu bebe, kartopu bambu, nako pırlanta benim genelde kullandığım ipler...her iple olur ancak örunce muntazam olmuyor hepsiyle...Sen ne öleceksin canim ona gore de ip degisirEki Görüntüle 2852961 Eki Görüntüle 2852962
Bak bu ten renkleri kartopu bambu🤣 cok seviyorum bebek ölmeyi cok seviyorum...Eki Görüntüle 2852963
Ben de Kız bebek istiyorum baktım Instagram sayfalarında 100% coton ipler satıyorlar ya markasız, onlar bayağı ucuzmuş 😂😂 onlardan olursa kullanayım diye. Hoşuma giden yelekler filan da var kullanışlıysa daha ucuz olanı alayım dedim. Öbür ipler şaka gibi 10 TL'den yüksek fiyatları

Screenshot_20210515-131832_Samsung Notes.jpg

2 şer tane örüp araya biraz elyaf, yine tığ ile birleştirme yapınca kenarları daha güzel duruyor sonra gözler ve kuyruk sana kalmış nasıl istersen 😊 sweetgirlcandy sweetgirlcandy

X