Örgü Örüyoruz 🧶🧵🪡

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
X xnobodyx bi battaniye vardı mor ne okdu acep?
Bitti coktaaaaann atarim hurctan cikarinca. Sonra bunlari yaptim simdinde kucuk bi yelek örüyorum ip fazla kacti eltime de yapam dedim
Senin orgu ne oldu en son kollari ormustun sanki oyle hatrliyorm

Eklentiler

• 20210402_151551.jpg
    363,5 KB · Görüntüleme: 63
Yaa kaç gündür aklımdasın kalp atışını duydun mu? nasıl hissediyorsun bulantılar başladı mı?
Çiçeem yolk gördüm mutlu oldum. 5+2 dedi dün. Sen çook erken öğrenmişsin dedi. Kalp haftaya inşallah. Bulantı açken yok ne yesem oluyo.

Çiçeem yolk gördüm mutlu oldum. 5+2 dedi dün. Sen çook erken öğrenmişsin dedi. Kalp haftaya inşallah. Bulantı açken yok ne yesem oluyo.
Kalp atışını da duy cinsiyet tahmini yapalım bütün teorileri sırayla elden geçirelim
Sabır mı bıraktılar anacım elimde olsa hamile kalmadan önce bilmek isterdim Rabbim yardım etsin ilk haftalar zor geçiyor canım. Doktora söyle ilaç veriyor çok kötü olursan biraz rahatlatır dayanırım diye işkence etme kendine.

Kötü olursam söylerim canım. Henüz hiç kusmadım ve yiyebiliyorum acıkınca. Yolka göre ramzi bakabiliyon mu illa embriyo mu görmen lazım.

Kötü olursam söylerim canım. Henüz hiç kusmadım ve yiyebiliyorum acıkınca. Yolka göre ramzi bakabiliyon mu illa embriyo mu görmen lazım.
Karından mı baktı? Yolk soldaysa erkek sağdaysa kız diyorlar karından ultrasonda. Vajinalde tam tersi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…