Senin için çok çok dua edeceğimBiraz bunlarla ilgili video izle hemen başla anlatamam nasıl rahatlatıyor. Ben 2. Tüp bebek tedavime başlayacam. Gerçekten stresli bir süreç. Örgüyü yesem doymam o kadar iyi geliyor. Aşırı aşırı tavsiye ediyorum. Hemen en basitinden bir şey başla. Devamı gelecek emin ol.
Baslamadim ya elim ermedi bir türlü bugun ipleri gorunce aklima geldi hirka projemHemsirecik napıyon aşko? Senin bi hırka projesi vardı noldu?
Püü nebçim kankimsin.Baslamadim ya elim ermedi bir türlü bugun ipleri gorunce aklima geldi hirka projem
Yaa elbisesini yesinler.Ayıcığa devrettim malzemeleri artık o örecek
Güzel güzel gaayet marjinal olmuş. Oğlana da giydirirsin ne olacak canııım.Selam kızlar
Daha önce demiştim bitiremediğim soğuduğum bir battaniye vardı. Bugün ani bir kararla yeleğe çevirdim.
Eki Görüntüle 2799340 İlk deneyimim. Hatalarım olabilir
Sarıların hepsine ayıcık gelcek. Tabi ben bunu unisex düşünmüştüm ama. Sanki daha çok bir kızce elbisesine benzedi
Şimdi kenarlarını sık iğne geçiyorum. Ay valla gına geldi battaniye için uğraşmaktan. Dedim böyle yapayım bari cıksın gitsin şuGüzel güzel gaayet marjinal olmuş. Oğlana da giydirirsin ne olacak canııım.
Valla ne desen haklısın ipin devamını bulup başlayacağım hemenPüü nebçim kankimsin.
Şuracıkta bekliyorum.Valla ne desen haklısın ipin devamını bulup başlayacağım hemen
Çok güzeeel. Bundan kapı süsü duvar süsü de yapılıyor şimdii.Eki Görüntüle 2799507
Nasıl olmuş kızlar
Örmek istiyorum artıkÇok güzeeel. Bundan kapı süsü duvar süsü de yapılıyor şimdii.
Hala düzelmedi mi ya bileğinÖrmek istiyorum artık
Korkuyorum tekrar olur diye. Aslında geçtiHala düzelmedi mi ya bileğin
Yormadan yavaş yavaş başla bence.Korkuyorum tekrar olur diye. Aslında geçti
Maşallah. Ellerine sağlık.
Aynen takım olsun dedimMaşallah. Ellerine sağlık.patikten de yapman süper olmuş. Yapmayan kalmasın.
Seneye giyer daha şimdiden bebeAynen takım olsun dedimBimden aldığım ipti baya kalındı. Yelek patik büyük oldu biraz da neyse artık. İlk icraatım