Örgü Örüyoruz 🧶🧵🪡

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Yeni yelek is loading :KK53:
20210310_111117.jpg

Cok guzel lakin oturduğunda popodaki olusacak izleri ve kasintiyi dusunmemisler mi acaba :KK70:

Cok guzel lakin oturduğunda popodaki olusacak izleri ve kasintiyi dusunmemisler mi acaba :KK70:
Coğrafya kaderindir şortu :KK70:

T TheKnack burdayız canooo. Becerirsin. Video izleyerek yapıoruz biz. İnanılmaz zevkli. X xnobodyx bi tulum yaptı olağanüstü. Kendi profilinde de paylaşmıştı bi bak istersen.
Teşekkür ederim Merve :) beni de heveslendirdin. Oyuncak örüyorlar ya hani benim annem de örüyor ondan yapabilir miyim acaba?

Teşekkür ederim Merve :) beni de heveslendirdin. Oyuncak örüyorlar ya hani benim annem de örüyor ondan yapabilir miyim acaba?
Rica ederim ne demek. 😘 Ben ona cesaret edemedim. O işin ustaları var burda. Daha düz şeylerle başla ondan sonra yaparsın. 🤗

Ay beni de aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim o kadar çok ihtiyacım vardı ki bu aralar böyle bir şeye🙏🏻

Ay beni de aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim o kadar çok ihtiyacım vardı ki bu aralar böyle bir şeye🙏🏻
Biraz bunlarla ilgili video izle hemen başla anlatamam nasıl rahatlatıyor. Ben 2. Tüp bebek tedavime başlayacam. Gerçekten stresli bir süreç. Örgüyü yesem doymam o kadar iyi geliyor. Aşırı aşırı tavsiye ediyorum. Hemen en basitinden bir şey başla. Devamı gelecek emin ol.

Biraz bunlarla ilgili video izle hemen başla anlatamam nasıl rahatlatıyor. Ben 2. Tüp bebek tedavime başlayacam. Gerçekten stresli bir süreç. Örgüyü yesem doymam o kadar iyi geliyor. Aşırı aşırı tavsiye ediyorum. Hemen en basitinden bir şey başla. Devamı gelecek emin ol.
Senin gazinla başladım 2 bebek battaniyesi 2 yelek 2 hırka 2 de bere ördüm 🤣

Her şeyden ikişer tane yapıyorum şimdi elimdeki hırka bitsin yeni yeleğe başlıycam 😁

X