Saol canm sen nöruyonHadi bakalım kolay helsin
Sorma sorma bitince atacamSaol canm sen nöruyon
Hadi bakallmSorma sorma bitince atacam
Coğrafya kaderindir şortuCok guzel lakin oturduğunda popodaki olusacak izleri ve kasintiyi dusunmemisler mi acaba
DIY & Crochet with Brunaticality on Instagram: "🌻 HAPPY TUESDAY 🌻 It's an amazing weather here in London today that made me want to post a summer crochet project, these shorts I did last year and it's a 70s inspired shorts. I had a lot of fun creatin
5,548 likes, 66 comments - brunaticality on March 9, 2021: "🌻 HAPPY TUESDAY 🌻 It's an amazing weather here in London today that made me want to post a summer crochet project, these shorts I did last year and it's a 70s inspired shorts. I had a lot of fun creating this project, super colourful...www.instagram.com
Teşekkür ederim Merve :) beni de heveslendirdin. Oyuncak örüyorlar ya hani benim annem de örüyor ondan yapabilir miyim acaba?
Rica ederim ne demek.Teşekkür ederim Merve :) beni de heveslendirdin. Oyuncak örüyorlar ya hani benim annem de örüyor ondan yapabilir miyim acaba?
Hiii nasıl bir şey bu böyle
Biraz bunlarla ilgili video izle hemen başla anlatamam nasıl rahatlatıyor. Ben 2. Tüp bebek tedavime başlayacam. Gerçekten stresli bir süreç. Örgüyü yesem doymam o kadar iyi geliyor. Aşırı aşırı tavsiye ediyorum. Hemen en basitinden bir şey başla. Devamı gelecek emin ol.Ay beni de aranıza aldığınız için çok teşekkür ederim o kadar çok ihtiyacım vardı ki bu aralar böyle bir şeye
Senin gazinla başladım 2 bebek battaniyesi 2 yelek 2 hırka 2 de bere ördümBiraz bunlarla ilgili video izle hemen başla anlatamam nasıl rahatlatıyor. Ben 2. Tüp bebek tedavime başlayacam. Gerçekten stresli bir süreç. Örgüyü yesem doymam o kadar iyi geliyor. Aşırı aşırı tavsiye ediyorum. Hemen en basitinden bir şey başla. Devamı gelecek emin ol.