- 2 Ağustos 2013
- 34.133
- 101.569
İlkokulda giyer o dereceSeneye giyer daha şimdiden bebe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlkokulda giyer o dereceSeneye giyer daha şimdiden bebe
Oy maşallah subhanallah. Rabbim içinde bebelerinle atrığın fotoları da hayırlısıyla gmrmek nasip etsin. Bayıldım yav.Bugün bitirdim aynısından bi tane daha yapıcam şimdi
Örüyo muyuz ?
N'örüyonuz
Güzel.
Benim bu ipi sokmadığım şekil kalmadı.Güzel.
Ben de baştan başladım.
Amiiin o ne güzel dua öyle Rabbim hepimizin kucağına bebe nasip etsinOy maşallah subhanallah. Rabbim içinde bebelerinle atrığın fotoları da hayırlısıyla gmrmek nasip etsin. Bayıldım yav.
Çok amin.Amiiin o ne güzel dua öyle Rabbim hepimizin kucağına bebe nasip etsin
İp harika modelde çok güzel görünüyor kolay gelsin merve
Tişikkirlir. Umarım güzel olur sonucu da.İp harika modelde çok güzel görünüyor kolay gelsin merve
Kolay gelsinMinicik hirkayi bir bitiremedim diger yarisi da bitsin daha suslemesini yapcam dikicem atarim son durumunu Eki Görüntüle 2801936
Teşekkür ederimKolay gelsin
Dimi stres atıyor insan kafa dağıtıyor ve yaptikva elin alisacak birakma örmeyi. Ogrendikce kendin biseyler yapmaya başlarsın sekil vermeler falanSiz kadar iyi öremiyorum bu yıl öğrendim örgüyü kolay işleri yapabiliyorum... 2 3 tane diz battaniyesi , 1 tane atkı , şimdi de youtube dan harry styles hırkası dedikleri kare kare örülen hırkayı yapmaya çalışıyorum 1 haftadır elime almadım ama karışık acemice birşey ortaya çıkacak örgü örmek bana çok iyi geliyor yamuk yumuk örsemde mutlu oluyorumm
Oo çoğu gitmiş azı kalmış. Hadi bitir de at.Minicik hirkayi bir bitiremedim diger yarisi da bitsin daha suslemesini yapcam dikicem atarim son durumunu Eki Görüntüle 2801936 Eki Görüntüle 2801937
Yap yap insan çok mutlu oluyor. Bakayım motiflerine.Siz kadar iyi öremiyorum bu yıl öğrendim örgüyü kolay işleri yapabiliyorum... 2 3 tane diz battaniyesi , 1 tane atkı , şimdi de youtube dan harry styles hırkası dedikleri kare kare örülen hırkayı yapmaya çalışıyorum 1 haftadır elime almadım ama karışık acemice birşey ortaya çıkacak örgü örmek bana çok iyi geliyor yamuk yumuk örsemde mutlu oluyorumm
Ikili trabzan dedikleri modelden örüyorum çok basit dümdüz birşey sizinkilerin yanında bu sönük kalıyor çok yapamıyorum farklı şeyler.Yap yap insan çok mutlu oluyor. Bakayım motiflerine.