Örgü Örüyoruz 🧶🧵🪡

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
C Calcifer sana bir şey soracağım şimdi ben ayı yapıyorum bimde satılan setten almıştım da. Ayağını yapıyordum sadece arka halkalara çalışın diyor. Sık iğne yaptığımızda oluşan 2 ipten arkadakine mi sık iğne yapcam karışık oldu anlatabildim umarım 🙈

C Calcifer sana bir şey soracağım şimdi ben ayı yapıyorum bimde satılan setten almıştım da. Ayağını yapıyordum sadece arka halkalara çalışın diyor. Sık iğne yaptığımızda oluşan 2 ipten arkadakine mi sık iğne yapcam karışık oldu anlatabildim umarım 🙈
Benve foto at nereyi ysomaya çalıştığını.

Eki Görüntüle 2797065

Böyle tutuyorum ben. Yani hiç bir literatürde kimsede yok böyle. İp iki parmak araında sabit hiç bırakmıyorum. Geri kalan 3 parmakla sol şişi tutuyom. İpi sağa sola attırıyorum.

@Minik Meleklerim gel bak :-)
Mervos bende aynrn boyle oruyorum bana gorumcem ne kdr degisik oruyorsun dedi hatta herkesi de boyle oruyordur saniyordum . Parmaga dolamam boynuma da atmam

Yeni patik ordum bu arada

Eklentiler

• 20210302_203341.jpg
    20210302_203341.jpg
    96,8 KB · Görüntüleme: 42
Kenarina da tigla gittim o halini cekmemisim . 1 tane de dhan basladim ayni modelden smdi

Mervos bende aynrn boyle oruyorum bana gorumcem ne kdr degisik oruyorsun dedi hatta herkesi de boyle oruyordur saniyordum . Parmaga dolamam boynuma da atmam

Yeni patik ordum bu arada
E bu bildiğin ayakkabı ya ayol. Maşallah. 🤗

E bu bildiğin ayakkabı ya ayol. Maşallah. 🤗
Begenmene sevndm ultra kolay bisi kiz senin bebek patigin gbi ormesi kolay ve kisa soluklu ben uzun surecek seyleri ormeyi sevmiyorum yapip bittikce gorecegim o beni mutlu ediyor . Surundurmuyorum ozaman 🤣

Tarifi atsana bi bakayım

Merhaba arkadaslar,

bende örgü ögrenmek istiyorum ancak hic bilgim yok bu konuda.
Özellikle bebek battaniyeleri gibi seyler yapmak istiyorum.

En anlasilir sekilde nasil yapabilirim? Birde hangi malzemelere ihtiyacim var?

Merhaba arkadaslar,

bende örgü ögrenmek istiyorum ancak hic bilgim yok bu konuda.
Özellikle bebek battaniyeleri gibi seyler yapmak istiyorum.

En anlasilir sekilde nasil yapabilirim? Birde hangi malzemelere ihtiyacim var?
Battaniyeler tığla iyi oluyor ben bebe yünlerine 2.5 tığ kullandım.
20210122_145830.jpg

Ben bunu yapmıştım. 9 adet ip kullandım

Bu videodan öğrenmiştim.

X