- 13 Ocak 2020
- 44.543
- 167.814
- 33
Ay inşallah yavAnnemin bi komşusu var kadın satış yapıyor. Elinde 10 tane falan başlamış örgü oluyor. Biraz ondan biraz ondan örüyor onun gibi Senin de hepsi bi anda çıkar işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay inşallah yavAnnemin bi komşusu var kadın satış yapıyor. Elinde 10 tane falan başlamış örgü oluyor. Biraz ondan biraz ondan örüyor onun gibi Senin de hepsi bi anda çıkar işte
Çoğumuz acemiyiz. Video izleyip yapabiliyoruz. Çok güzel açıklayan videolar var.çok özeniyorum ben de böyle şeylere ama ne kadar nedesem de beceremiyorum bi sıra farklı gidiyo diğer sıra farklı gidiyo
Çoğumuz acemiyiz. Video izleyip yapabiliyoruz. Çok güzel açıklayan videolar var.
Çoğumuz değilsinBen acemi değilim
Ben de şiş ile öremiyorumÇoğumuz değilsin
Benim de 3 başarılı çalışmam var şu an. 2zi o patiklerdenBen de şiş ile öremiyorum
Mervos bende aynrn boyle oruyorum bana gorumcem ne kdr degisik oruyorsun dedi hatta herkesi de boyle oruyordur saniyordum . Parmaga dolamam boynuma da atmamEki Görüntüle 2797065
Böyle tutuyorum ben. Yani hiç bir literatürde kimsede yok böyle. İp iki parmak araında sabit hiç bırakmıyorum. Geri kalan 3 parmakla sol şişi tutuyom. İpi sağa sola attırıyorum.
@Minik Meleklerim gel bak
E bu bildiğin ayakkabı ya ayol. Maşallah.Mervos bende aynrn boyle oruyorum bana gorumcem ne kdr degisik oruyorsun dedi hatta herkesi de boyle oruyordur saniyordum . Parmaga dolamam boynuma da atmam
Yeni patik ordum bu arada
Begenmene sevndm ultra kolay bisi kiz senin bebek patigin gbi ormesi kolay ve kisa soluklu ben uzun surecek seyleri ormeyi sevmiyorum yapip bittikce gorecegim o beni mutlu ediyor . Surundurmuyorum ozamanE bu bildiğin ayakkabı ya ayol. Maşallah.
Atıyım birazdanBenve foto at nereyi ysomaya çalıştığını.
Battaniyeler tığla iyi oluyor ben bebe yünlerine 2.5 tığ kullandım.Merhaba arkadaslar,
bende örgü ögrenmek istiyorum ancak hic bilgim yok bu konuda.
Özellikle bebek battaniyeleri gibi seyler yapmak istiyorum.
En anlasilir sekilde nasil yapabilirim? Birde hangi malzemelere ihtiyacim var?
Tarifi atsana bi bakayım
Blo yani sık iğnenin iç ilmeğinden örme. Bak böyleEki Görüntüle 2798426
Halka 4 yazan sıradakini anlayamadım
Blo yani sık iğnenin iç ilmeğinden örme. Bak böyle
Güya öyle yazınca açıklayıcı oluyormuş ama ben bile zor anladım. Ne diyor bu ya dedimBende bunu anlatmaya çalışmıştım Bende başına dolayıp yapacağım o zaman demi aynı buradaki gibi? Blo yazsalarmıș araştırıp bulurdum