Yeniden yükledim dur acele etmeOpps diyor.
Güzelmiş ilk defa görüyorum bu modeli. Çok hanım hanımcık.Yeniden yükledim dur acele etme
Bu çok daha basit. Ben de seviyorum bbunu da artık ne zaman yaparım bilmemGüzelmiş ilk defa görüyorum bu modeli. Çok hanım hanımcık. Eki Görüntüle 2797649
Ben de şu modele bayılıyorum ve rengi de muhteşem.
BendimMerve ya birisi tulum örmüştü ya şişle kimdi o sen bilirsin kahve tonlarındaydı
Eveeet çok teşekkür ederim
Canıım bana model atar mısın youtube dan mı yapmıştın video falan varsaBendim
Atarim tabiCanıım bana model atar mısın youtube dan mı yapmıştın video falan varsa
Çok teşekkür ederim tamamdır sorarım sana inşallahAnlamadigin yerler olursa yardimci olurum canm. Kadin pek açıklayıcı yapmıyor zorlandim yaparken.sweetgirlcandy
Bileğine kuvvetÇok teşekkür ederim tamamdır sorarım sana inşallah
Benim de ilk başladığımda öyle oldu parmaklarım falan sızladı resmenBileğine kuvvetbi kac gundur bitirdim ara verdim elim agridi yapmaktan
Amigurumi biraz zor evet kucuk kucul işliyorsun parmaklari biraz yoruyor dogruBenim de ilk başladığımda öyle oldu parmaklarım falan sızladı resmenbi yelek bi patik ördüm ilk defa. Şimdi yarım amigurumi vardı onu bitircem ona zorluyorum
Annemin bi komşusu var kadın satış yapıyor. Elinde 10 tane falan başlamış örgü oluyor. Biraz ondan biraz ondan örüyor onun gibiEki Görüntüle 2798215
Bendeki son durum. Gri ip beni yiyecek yaa. Şişle ördüğüm modele yetmeyecek sanırım tığla da bi daha bi şey başladım. Yandaki ipe de bi şey başladım yeni diye heves ettim.
Kafayı tamamiyle yemiş durumdayım.