Örgü Örüyoruz 🧶🧵🪡

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,

Üsttekinin içi 4 numara ile dışı 8 numara ile örüldü. Alttaki 5 numara.
8 numara tığ istediğim salaşlığı verecek sanırım.
Amaaa ben yine de 6 numara şiş alıp bir de onla deneyecem.
Çünkü neden denemiyim?

Evet bütün. Sadece boyuna delik açcaz.
Boyundan başlamalı örersen seni zorlayabilir iki parca örersen bence daha iyi olur ilmekle ilgili bilemedim ben genelde yelek hirka tarzi boyundan basliyorum

Boyundan başlamalı örersen seni zorlayabilir iki parca örersen bence daha iyi olur ilmekle ilgili bilemedim ben genelde yelek hirka tarzi boyundan basliyorum
Anladım canım. Ben şimdi deneysel bi çalışma yapıcam o zaman denemek amaçlı. olmazsa iki parça yaparım.

Bakalım bitip de panço olabilecek mi?
6 numara şiş güzel oldu ipime.

Eki Görüntüle 2793415 boyle mi

Koltuk altında mi

Yoksa boyundan ip geçirerek mi

Böyle ama parmağıma dolamadan. İpi hep tututarak.
Kızlar bilirsinizdir belki ama işinize yarar diye söyliyim dedim bende boynumda da parmağmda da ipi çok rahatsız olarak örmeye çalışırım. Yengemde görmüştüm kanca gibi bişey kazağının yakasına taktı ipide ordan gecirdi öyle ördü. Sormakta hiç aklıma gelmedi ne bu nerden aldın diye ama dikkatimi çekmişti

Böyle tutuyorum ben. Yani hiç bir literatürde kimsede yok böyle. İp iki parmak araında sabit hiç bırakmıyorum. Geri kalan 3 parmakla sol şişi tutuyom. İpi sağa sola attırıyorum.

Tenceresiz kaldim anne gel bak

Ya o kadar rahar örüyom ki gevşek gevşek
Allah allah aklım tam olarak algılayamadı rahatlığını ama bende deniyim bakayım. 1 bucuk senedir bitiremediğim battaniye var ama artık soğudum. Yeni bişeylere başlıcam örmeye o zaman senin tekniğide denicem bakayım O aparatıda bulabilirsem atcam size

Günümün ganimeti. Ben düz renk ip alamayacam bi daha galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…