- 18 Kasım 2020
- 25
- 30
- 27
Tamam teşekkür ederim:)Yok şablon için pintereste bakıyorum bir de Facebook’ta gruplar oluyor oralardan buluyorum özel bir program kullanmıyorum ben.
Eki Görüntüle 2795808
Üsttekinin içi 4 numara ile dışı 8 numara ile örüldü. Alttaki 5 numara.
8 numara tığ istediğim salaşlığı verecek sanırım.
Amaaa ben yine de 6 numara şiş alıp bir de onla deneyecem.
Çünkü neden denemiyim?
BurdayımVizeci06 canım burda mısın?
Burdayım
Bu önden de kapali mi tunik gibi miEki Görüntüle 2795954
Şimdi ben böyle birşey örcem de. İki parça örmesem, boynu kessem, diğer tarafa geçerken başlangıçtaki ilmek atma gibi mi yapcam?
Evet bütün. Sadece boyuna delik açcaz.Bu önden de kapali mi tunik gibi mi
Boyundan başlamalı örersen seni zorlayabilir iki parca örersen bence daha iyi olur ilmekle ilgili bilemedim ben genelde yelek hirka tarzi boyundan basliyorumEvet bütün. Sadece boyuna delik açcaz.
Anladım canım. Ben şimdi deneysel bi çalışma yapıcam o zaman denemek amaçlı.Boyundan başlamalı örersen seni zorlayabilir iki parca örersen bence daha iyi olur ilmekle ilgili bilemedim ben genelde yelek hirka tarzi boyundan basliyorum
Aynen dene bakalm ins olur kolay gelsinAnladım canım. Ben şimdi deneysel bi çalışma yapıcam o zaman denemek amaçlı.olmazsa iki parça yaparım.
Kızlar bilirsinizdir belki ama işinize yarar diye söyliyim dedim bende boynumda da parmağmda da ipi çok rahatsız olarak örmeye çalışırım. Yengemde görmüştüm kanca gibi bişey kazağının yakasına taktı ipide ordan gecirdi öyle ördü. Sormakta hiç aklıma gelmedi ne bu nerden aldın diye ama dikkatimi çekmiştiBöyle ama parmağıma dolamadan. İpi hep tututarak.
Kızlar bilirsinizdir belki ama işinize yarar diye söyliyim dedim bende boynumda da parmağmda da ipi çok rahatsız olarak örmeye çalışırım. Yengemde görmüştüm kanca gibi bişey kazağının yakasına taktı ipide ordan gecirdi öyle ördü. Sormakta hiç aklıma gelmedi ne bu nerden aldın diye ama dikkatimi çekmişti
Bende hiç tutmuyorum ip sallanıyor alıp atıyorum her ilmekteEki Görüntüle 2797065
Böyle tutuyorum ben. Yani hiç bir literatürde kimsede yok böyle. İp iki parmak araında sabit hiç bırakmıyorum. Geri kalan 3 parmakla sol şişi tutuyom. İpi sağa sola attırıyorum.
Tenceresiz kaldim anne gel bak
Zor bee ya böyle.Eki Görüntüle 2797065
Böyle tutuyorum ben. Yani hiç bir literatürde kimsede yok böyle. İp iki parmak araında sabit hiç bırakmıyorum. Geri kalan 3 parmakla sol şişi tutuyom. İpi sağa sola attırıyorum.
Kız acımıyomu böyle parmakların ama acır bi süre sonraEki Görüntüle 2797065
Zor bee ya böyle.
Kız acımıyomu böyle parmakların ama acır bi süre sonra
Allah allah aklım tam olarak algılayamadı rahatlığını ama bende deniyim bakayım.Ya o kadar rahar örüyom ki gevşek gevşek