Örsene benim patikten.Bildiginiz bebe patik modeli varmi basit olsun ? Eltişkomun bebesine örcem
Beraber örelimBildiginiz bebe patik modeli varmi basit olsun ? Eltişkomun bebesine örcem
Bütün kk örsünÖrsene benim patikten.
Eki Görüntüle 2793397
Eskiden biz iki dikdörtgen yapardık biri diğerinden daha uzun o öyle bir dikilirdi ki çok güzel patik olurdu babannem ogretmisti :))Üzdün.
Daha basitini öner aşkısı buyuur
O ne ya. Sürekli bana salatalık uzatıyorsunÜzdün.
Daha basitini öner aşkısı buyuur
Heh işte bu oEskiden biz iki dikdörtgen yapardık biri diğerinden daha uzun o öyle bir dikilirdi ki çok güzel patik olurdu babannem ogretmisti :))
Demiyom biri beni kibler diyeO ne ya. Sürekli bana salatalık uzatıyorsun
Bunda harose olmadiginsan degisik duruyor sankimHeh işte bu o
Var kız haroşa bekle dur. Başka renkte göstereyim.Bunda harose olmadiginsan degisik duruyor sankim
He bu başkaVar kız haroşa bekle dur. Başka renkte göstereyim.Eki Görüntüle 2793413
Benimki çok ilginç kimseye benzemiyo. Tarif de edemiyom.Orguculer nasil oruyorsunuz örgüyü merak ettim
Orguculer nasil oruyorsunuz örgüyü merak ettim
Bende çok değişigim normalde solagim ama babannem sağı le öğretmiş örgü de sağ ,tığ da solBenimki çok ilginç kimseye benzemiyo. Tarif de edemiyom.
Böyle ama parmağıma dolamadan. İpi hep tututarak.
Ben gorseldekini çok denedim olmadı maşallah sanaBöyle ama parmağıma dolamadan. İpi hep tututarak.
Ya inanılmaz değişim benim bi ara foto atayım sanaBen gorseldekini çok denedim olmadı maşallah sana