- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
Hacı bu ben. Tek fark hem sağ hem sol örebiliyorumBende çok değişigim normalde solagim ama babannem sağı le öğretmiş örgü de sağ ,tığ da sol
yemekte sağ
Dograrken sol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hacı bu ben. Tek fark hem sağ hem sol örebiliyorumBende çok değişigim normalde solagim ama babannem sağı le öğretmiş örgü de sağ ,tığ da sol
yemekte sağ
Dograrken sol
Ula siz benden de değişik sinizHacı bu ben. Tek fark hem sağ hem sol örebiliyorum
Bir de şiş ile örerken yaşlılar gibi örerim boynumdan geçiririm ipiUla siz benden de değişik siniz
Ben örgüyü sadecr öyle oruyorum işte annemde diyor sıcakta geçirme sunu boynunaBir de şiş ile örerken yaşlılar gibi örerim boynumdan geçiririm ipi
Ben çok severdim. Anneannem öğretti bana şişi. Tığ annemBen örgüyü sadecr öyle oruyorum işte annemde diyor sıcakta geçirme sunu boynuna
Bana kimse öğretmek istemiyordu biseu ters tutuyorum diye herşeyi hep kendim öğrenmeye çalıştım oyuzdrn
Yarin yada obir gun tulumum bitecek. Örelim ya eltim hamile hediye ormek istiyorum onaBeraber örelim benimde bir adet patik ve bandana örmek canım istiyor model atalım birbirimize
Ama bu cok tatliiiiiii merveeeeÖrsene benim patikten.
Eki Görüntüle 2793397
Güzel kolay olursa orecegim bende zoru sevmemYarin yada obir gun tulumum bitecek. Örelim ya eltim hamile hediye ormek istiyorum ona
Aynen bir günde bitecek ornekler var kucuk olduklari icinGüzel kolay olursa orecegim bende zoru sevmem
Araştırayım Merve nin attığı da güzelmiş :))Aynen bir günde bitecek ornekler var kucuk olduklari icin
Evet o kolay ve guzel. Suna bak bi de kiz cocugu icin guzel olurAraştırayım Merve nin attığı da güzelmiş :))
Tulumum bitsin ölçülerini alayim sendenÖrsene benim patikten.
Eki Görüntüle 2793397
Aman Allahım bende aynı parmağıma dolamam annem deli olur parmağına dola daha hızlı örersin diye. Benden birinin daha olması hoşuma gittiBöyle ama parmağıma dolamadan. İpi hep tututarak.
Hele dur annemdeydim yarın evime dönecem ve coşacamAman Allahım bende aynı parmağıma dolamam annem deli olur parmağına dola daha hızlı örersin diye. Benden birinin daha olması hoşuma gitti
Bu arada yaptıklarını yeni gördüm muhteşem bayıldım bayıldım
Ooo hadi bekliyoruz bakalımHele dur annemdeydim yarın evime dönecem ve coşacam
At at söktüm ben o yeleği beeOoo hadi bekliyoruz bakalım
Bende bi tane yelek ördüm bimden aldığım iplerden baya büyük oldu ip kalındı Şu senin patikten ördüm dev gibi oldu patiği diğerini de bitiriyim de atarım
Canım merhaba kanaviçe şablonu için bir program kullanıyor musun , kullanıyorsan önerebilir misinBol bol kanaviçe işliyorum sayılır mı :)
Yok şablon için pintereste bakıyorum bir de Facebook’ta gruplar oluyor oralardan buluyorum özel bir program kullanmıyorum ben.Canım merhaba kanaviçe şablonu için bir program kullanıyor musun , kullanıyorsan önerebilir misin