Örgü Örüyoruz 🧶🧵🪡

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Bumu basit Merve bence çok güzel olmuş sen birde benim bebek yelegimi gör basit o dur yani

Aa muhteşör. Ben de yapayım bundan hee.
Çok kolay bu birde hoş duuriyor bir daha ki orecegimi düz renk örüp üstüne işleme uapmayi düşünüyorum çok basit yelekler var ama annem harose başladı diye bu modele cevirdim artık ...bir ara önceden orduklerimi atayim Derya Baykal izleyip iki günde ordugum yelekler var hatta karnı uarik ornegi bile vardı aralarında

At ya ben çok çömezim ama çok haz alıyorum. Basit olsun şıp diye bitsin oh mis

At ya ben çok çömezim ama çok haz alıyorum. Basit olsun şıp diye bitsin oh mis
Nereye comezsin ben daha comezim ben senin ilk msj da attiginin nasıl yapılacağını bile bilmiyorum ama kendi kendime eldiven orebiliyorim mesela hiç bakmadan eldiven ormustum annem nasıl yaptığımı sormuştu ben öyle antin kuntin i beceriyorim

Aşkısı saçmalama be tığ o düüüz örüyon örüyon bi tane alt sıraya batıyon o kadar. Hırka ördüm robadan en çetrefilli oydu.

Aşkısı saçmalama be tığ o düüüz örüyon örüyon bi tane alt sıraya batıyon o kadar. Hırka ördüm robadan en çetrefilli oydu.
Robadan daha kolay ama ben hiç denemedim bana robadan ceket yelek çok hediye gelmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…