Ya çok pahalıymış o zaman internette. En ucuzu şu an 8 civarına geliyo.1 ay önce
Bumu basit MerveÖrgüyle ilgili bir çok kategori ve konu var forumda. Ben birbirimizden bir şeyler öğrenebileceğimiz bir konu olsun istedim diğer tüm topiklerde yaptığımız gibi.
Her türlü el emeği konuşulsun istiyorum.
Ben şu an ilgilendiğim şeyi paylaşarak başlayayım. Tığ ve yün ile örgü yapabiliyorum ben en basit modelleri tabi.
Eki Görüntüle 2755345
Bu bebek battaniyesine başladım. Hediye olacak.
Hani bakayım minik. At hele.Bumu basit Mervebence çok güzel olmuş sen birde benim bebek yelegimi gör basit o dur yani
Tam bitmedi önündeyim bgun bitecek insallah hani eteğinden örüp omuzdan devirip devam ediyorsun ya ondanHani bakayım minik. At hele.
Öyle bilmiyom ki benTam bitmedi önündeyim bgun bitecek insallah hani eteğinden örüp omuzdan devirip devam ediyorsun ya ondan
Birazdan atarımÖyle bilmiyom ki bengörmeden anlamam. Neyse bitir de at bakalım bekliyoz.
Olur olur. Amaan benim bir yılan hikayesi panço var üst mesajlara bak söke söke bi hal oldum. Ama yapacam onuHaraso başladım lastikle yol aldım haraso ile bitecek insallah
Olur olur. Amaan benim bir yılan hikayesi panço var üst mesajlara bak söke söke bi hal oldum. Ama yapacam onu
Aa muhteşör.
Çok kolay bu birde hoş duuriyor bir daha ki orecegimi düz renk örüp üstüne işleme uapmayi düşünüyorum çok basit yelekler var ama annem harose başladı diye bu modele cevirdim artık ...bir ara önceden orduklerimi atayim Derya Baykal izleyip iki günde ordugum yelekler var hatta karnı uarik ornegi bile vardı aralarındaAa muhteşör.Ben de yapayım bundan hee.
At ya ben çok çömezim ama çok haz alıyorum. Basit olsun şıp diye bitsin oh misÇok kolay bu birde hoş duuriyor bir daha ki orecegimi düz renk örüp üstüne işleme uapmayi düşünüyorum çok basit yelekler var ama annem harose başladı diye bu modele cevirdim artık ...bir ara önceden orduklerimi atayim Derya Baykal izleyip iki günde ordugum yelekler var hatta karnı uarik ornegi bile vardı aralarında
Nereye comezsin ben daha comezim ben senin ilk msj da attiginin nasıl yapılacağını bile bilmiyorumAt ya ben çok çömezim ama çok haz alıyorum. Basit olsun şıp diye bitsin oh mis
Aşkısı saçmalama be tığ o düüüz örüyon örüyon bi tane alt sıraya batıyon o kadar.Nereye comezsin ben daha comezim ben senin ilk msj da attiginin nasıl yapılacağını bile bilmiyorumama kendi kendime eldiven orebiliyorim mesela hiç bakmadan eldiven ormustum annem nasıl yaptığımı sormuştu ben öyle antin kuntin i beceriyorim
Robadan daha kolay ama ben hiç denemedim bana robadan ceket yelek çok hediye gelmiştiAşkısı saçmalama be tığ o düüüz örüyon örüyon bi tane alt sıraya batıyon o kadar.Hırka ördüm robadan en çetrefilli oydu.
Kolaymış da ben anlayana kadar say babam say. Bi de artırma yapıyosun ya her roba ortasında ay ben artırdım mı artırmadım mı bir ki üç bir ki üç. Artık böğ geldi başlangıçtaRobadan daha kolay ama ben hiç denemedim bana robadan ceket yelek çok hediye gelmişti
Yaaaaaa harika ❤
Bayildim rengine