- 18 Şubat 2018
- 830
- 3.412
Amigurami de hangi ip kullanılıyor birde kaçtane gidiyor küçük Bi tavşan yapmakta meselaYaptıklarımızı paylaşıuoruz burda birbirimize fikir olsun diye. Polo33 de iğne oyası yapıyor.
Amigurimi yapan arkadaşlar da var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amigurami de hangi ip kullanılıyor birde kaçtane gidiyor küçük Bi tavşan yapmakta meselaYaptıklarımızı paylaşıuoruz burda birbirimize fikir olsun diye. Polo33 de iğne oyası yapıyor.
Yaptıklarımızı paylaşıuoruz burda birbirimize fikir olsun diye. Polo33 de iğne oyası yapıyor.
Ya valla maşallah kaç yaşındasınız nasıl vakit buluyorsunuz bu kadar işeaynen canım ıgne oyası yapıyorum. havlu kanevıce kurdale nakişi bu topık bırbırımıze fıkır olsun dıye paylasımda yapıyoruz..
ıgne oyası dıyıp gecme cumku sabır lazım ıgne oyasını yapmakBenie ekleyin canım gerçi birtek iğne oyası biliyorum ama amigurami yapmayı çok istiyorum adını da doğru yazdım mı onu bile bilmiyorum
25 yasındayım 2yasında oglum var. Aksam 22.00da yapıyorum 2saat boyunca zaten hergun yapınca elımde işde kalmıyor ama ben yaptıklarımı satıyorum. cogunluklaYa valla maşallah kaç yaşındasınız nasıl vakit buluyorsunuz bu kadar işe
Helal olsun ya bende anca boş kalınca biraz TV izleyim yatayım diyorum tamam kız bende hiç boş durmayacağım bundan sonra sanki TV izleyince eline bişey mi geçiyor demi ama25 yasındayım 2yasında oglum var. Aksam 22.00da yapıyorum 2saat boyunca zaten hergun yapınca elımde işde kalmıyor ama ben yaptıklarımı satıyorum. cogunlukla
Ayy asla geçmiyoruz.ıgne oyası dıyıp gecme cumku sabır lazım ıgne oyasını yapmak
bizde tv anca salı ve cuma açılıyor..... sende bos durmaHelal olsun ya bende anca boş kalınca biraz TV izleyim yatayım diyorum tamam kız bende hiç boş durmayacağım bundan sonra sanki TV izleyince eline bişey mi geçiyor demi ama
Bizde de TV sadece 1 gün açılırbizde tv anca salı ve cuma açılıyor..... sende bos durma
bızde 2gun sadece gerekte yokBizde de TV sadece 1 gün açılır
Canım ip bitince yenisini almamistim.yeni ise de başlamadım dun aksam yenisine baslasam mi diye düşünüyordum senden aldim mesaji basliyim en iyisilily86 elindeki işin bittimı can. merak ettim nasıl oldu..
bos durmak yok bacım devam devamCanım ip bitince yenisini almamistim.yeni ise de başlamadım dun aksam yenisine baslasam mi diye düşünüyordum senden aldim mesaji basliyim en iyisi
Bence de yok. Uzun zamandır izlemiyorum kaybettiğim bir şey olmadıbızde 2gun sadece gerekte yok
Kesinlikle bos sadece tv benim için eskiden bagılısıydık ama varlıgıda yokluguda bellı değilBence de yok. Uzun zamandır izlemiyorum kaybettiğim bir şey olmadı
Kitap okumak bende o alışkanlığı bitirdi şükürKesinlikle bos sadece tv benim için eskiden bagılısıydık ama varlıgıda yokluguda bellı değil