Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanırım şimdi olduEkleri goruntuleyemedim
Harika ellerine sağlık cnm bayıldımSanırım şimdi oldu
Teşekkür ederim canımHarika ellerine sağlık cnm bayıldım
Seninkilerin yanında pek birşey değil ama takılıyorum işte emmacımHepsi cok güzel, masaallah. LaRisaCca
Hayatta beceremem heves etmiştim açıklamayı okuyunca vazgeçtimEki Görüntüle 2755400 Yapilis detayi kizlar
Olur mu canim, benim yelekten cok daha güzel senin orduklerin. Ben hatali yaptigim yerlerin bazilarini dönüp duzeltmedim bile usengec ve korkağımSeninkilerin yanında pek birşey değil ama takılıyorum işte emmacım
Valla hata dediklerin hiç belli olmamış bile emmacım ellerin dert görmesin içleri dolsun inşallahOlur mu canim, benim yelekten cok daha güzel senin orduklerin. Ben hatali yaptigim yerlerin bazilarini dönüp duzeltmedim bile usengec ve korkağım
Bu modelin videosu falan varmı acaba
Var canım umarım işine yararBu modelin videosu falan varmı acaba
Var canım umarım işine yarar
Rabbim içini doldurmanı nasip etsin canımTeşekkür ederim böyle anlatılmadan yapamıyorum tam bilmediğim için videolar işime yarıyor
Amin canım inşallah çok Uzak geliyor korkuyormRabbim içini doldurmanı nasip etsin canım
yapımı zor mu? daha önceden örgü deneyimim yok ama kendime hobi edinmek istiyorum malum dönemden dolayı.Merhaba kızlar, ben de amigurumi seviyorum, oyalanıyorum kendimce internetten sayılarına bakarak yaptığım bazı oyuncaklar bunlar.
Örmeyi çok seviyorum ama dikerek birleştirmeye gelince kendimi zorlayarak yapıyorum hiç hoşlanmıyorum dikmekten.