Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Videolar çok iş görüyor.Merhaba kızlar, ben yeni başladım hobi olarak örgüye. Topiği görünce dikkatimi cekti. Hicbir sey bilmiyorum, su an youtubedan izlediğim vir videoya göre arkadaşımın kızına bandana yapıyorum ilk deneme olarak umarım güzel bir şey çıkar
Öğrenmek için önerilerinize açığım, nerden nasıl başlamalı derseniz
Mesajların hepsini okuyamadim ama çok güzel fotolar gördüm. ellerinize, emeğinize sağlık.
Tel tokalar yer belirlemek icin mantikli olmuş kolay gelsin tez biter insallahEki Görüntüle 2785804
Bu da son projemin başlangıcı. Bitmek üzere, bitince atacağım.
Az kaldıı Yaoamam diyodum sana. Ama o modele de bayılmıştım.Tel tokalar yer belirlemek icin mantikli olmuş kolay gelsin tez biter insallah
Robadan mı başladınAz kaldıı Yaoamam diyodum sana. Ama o modele de bayılmıştım.
Videolar çok iş görüyor.
Bence bunla başla.
Merhaba, hayır hiç zor değilyapımı zor mu? daha önceden örgü deneyimim yok ama kendime hobi edinmek istiyorum malum dönemden dolayı.
Youtube da videoları izledim ama göründüğü gibi kolay mı deneyenlere sormak istiyorum :)
birde önereceğiniz malzeme satan site var mı?
dün bim de setini buldum tavşanlı :))Merhaba, hayır hiç zor değil
Ben de internet videoları izleyerek öğrendim, çok bi örgü bilgim yok.
Ben internetten almıyorum malzemeleri, onla ilgili bilgim yok.
Kesin yaparsın.dün bim de setini buldum tavşanlı :))
video linkli falan var içinde izleyerek deneyeceğim kısmetse
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlıkEki Görüntüle 2786088
Aaay sabırsızlanıyoruum.
Teşekkğr ederim. Az kaldı ablacım güzelce çekimini yapacağım inşallah bugün.Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık
Maşaallah çok beceriklisinTeşekkğr ederim. Az kaldı ablacım güzelce çekimini yapacağım inşallah bugün.
Benie ekleyin canım gerçi birtek iğne oyası biliyorum ama amigurami yapmayı çok istiyorum adını da doğru yazdım mı onu bile bilmiyorum
Bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum.Maşaallah çok beceriklisin
Yaptıklarımızı paylaşıuoruz burda birbirimize fikir olsun diye. Polo33 de iğne oyası yapıyor.Benie ekleyin canım gerçi birtek iğne oyası biliyorum ama amigurami yapmayı çok istiyorum adını da doğru yazdım mı onu bile bilmiyorum