Örgü Örüyoruz 🧶🧵🪡

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
Aa tek hamlede sökülür hepsi ne olacak. 🤗 problemli yerin fotosunu yüklesene belki önerisi olan vardır.
Anneme duzelttirdim şükür.
WunderLost WunderLost

Şimdiki durumu
IMG_20210212_123119.jpg

Merhaba kızlar, ben yeni başladım hobi olarak örgüye. Topiği görünce dikkatimi cekti. Hicbir sey bilmiyorum, su an youtubedan izlediğim vir videoya göre arkadaşımın kızına bandana yapıyorum ilk deneme olarak umarım güzel bir şey çıkar 😅

Öğrenmek için önerilerinize açığım, nerden nasıl başlamalı derseniz 🤓

Mesajların hepsini okuyamadim ama çok güzel fotolar gördüm. ellerinize, emeğinize sağlık. 🤗

İpin çok tatlıymış yaa🤩🤩 bitmiş halini de merakla bekliyorummm
Ben mavi alacaktim ama yokmus, en sevdigim renk yeşili seçtim ☺️
Model bu,
IMG_20210212_131553.jpg
İlk defa büyük bir sey örecegim (düz ters selanik bere atki ördüm hep) ve ilk defa delikli melikli farkli model örüyorum 🤭

Model bu,
Eki Görüntüle 2781548
İlk defa büyük bir sey örecegim (düz ters selanik bere atki ördüm hep) ve ilk defa delikli melikli farkli model örüyorum 🤭
Yaa model de çok şirinmiş gerçekten ben de atayım örmeye çalıştığımı dur😂

Eki Görüntüle 2781566 arkasında kaldım öyle aslında bitmek üzere ama uzatıyorum nedense😂😂😂 clara clara
Kızlar, bilenlerden acele cevap gelirse cok sevinirim.
Yelegin uc kısımlarını böyle örmek için nasil ormem gerek?
Hem düz sırayı orerken hem ters sirayi orerken ayri ayri nasil yapilacak söyleyebilir misiniz?
Başta baya bi yanlış yapmıştım, aralarda düzelttim, simdi yine yanlış yaptim, kafam karıştı ☹️

İlik/düğme kısımlarının olduğu yerleri mi diyorsun boydan boya uç derken, daima düz öreceksin önde de arkada da o şekilde kendiliğinden haroşa olmuş oluyor yine daha iyi bilen varsa yazsın tabi ben youtube dan örüyorum bunu öyle anlatıyor kadın😂 clara clara

İlik/düğme kısımlarının olduğu yerleri mi diyorsun boydan boya uç derken, daima düz öreceksin önde de arkada da o şekilde kendiliğinden haroşa olmuş oluyor yine daha iyi bilen varsa yazsın tabi ben youtube dan örüyorum bunu öyle anlatıyor kadın😂 clara clara
Haa tamaam, kiz annem de öyle demisti ama ben nasil yanlış yaptığımı daha yeni anladim, ay cok sag ol canim yaa 😘

Valla bayıldım ben bunları yapabilir miyim bilmiyorum 😍

Merhaba, bu yelek bana hediye gelmişti. ören kişi bunu artan iplerden örmüş. Fikir olsun 🥰

Eki Görüntüle 2774645
Tülbent alana kadar, bunlara başladım bende. 🤗
Tomurcuk veya nar modeli diye geçiyor.

Kızlar ev hayvanat bahçesine döndü 😂

Sizinkilerle kıyaslayınca çok sıradan ama bu benim için imkansızı başarmanın resmi 🤣

Yeleklerin kalan ipiyle de birer şapka yaptım kızlara bence çok tatlı oldular 😍

Model bu,
Eki Görüntüle 2781548

Eki Görüntüle 2781566 arkasında kaldım öyle aslında bitmek üzere ama uzatıyorum nedense😂😂😂 clara clara
Hanımlar maşallah hepsi harika olmuş elleriniz dert görmesin 🥰❤️❤️

X