- 2 Şubat 2020
- 12.655
- 28.887
Nolcak kız en kötü söküp başka bir şey yaparsınYa harikasın maşallah yeleği başlamaya cesaret edemiyorum yapamaz ip boşa giderse diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nolcak kız en kötü söküp başka bir şey yaparsınYa harikasın maşallah yeleği başlamaya cesaret edemiyorum yapamaz ip boşa giderse diye
Bu örgülü yapilan modeli öğrenmek isterim, hoşuma gidiyor:)
Anneme duzelttirdim şükür.Aa tek hamlede sökülür hepsi ne olacak. problemli yerin fotosunu yüklesene belki önerisi olan vardır.
İpin çok tatlıymış yaa bitmiş halini de merakla bekliyorummm
Link atayım hemenBu örgülü yapilan modeli öğrenmek isterim, hoşuma gidiyor:)
Bu örgülü yapilan modeli öğrenmek isterim, hoşuma gidiyor:)
Yaa model de çok şirinmiş gerçekten ben de atayım örmeye çalıştığımı durBen mavi alacaktim ama yokmus, en sevdigim renk yeşili seçtim
Model bu,
Eki Görüntüle 2781548
İlk defa büyük bir sey örecegim (düz ters selanik bere atki ördüm hep) ve ilk defa delikli melikli farkli model örüyorum
Renk de model de çok cici güzel
Roman da okuyorum bi ondan bi bundan gidiyorum bakalım bitince etiketlerim seniRenk de model de çok cici güzel
Mâşâallah, bitirirsin bi elin boş kaldığında, bir sey kalmamış
Kızlar, bilenlerden acele cevap gelirse cok sevinirim.
Haa tamaam, kiz annem de öyle demisti ama ben nasil yanlış yaptığımı daha yeni anladim, ay cok sag ol canim yaaİlik/düğme kısımlarının olduğu yerleri mi diyorsun boydan boya uç derken, daima düz öreceksin önde de arkada da o şekilde kendiliğinden haroşa olmuş oluyor yine daha iyi bilen varsa yazsın tabi ben youtube dan örüyorum bunu öyle anlatıyor kadın clara
Valla bayıldım ben bunları yapabilir miyim bilmiyorum
Merhaba, bu yelek bana hediye gelmişti. ören kişi bunu artan iplerden örmüş. Fikir olsun
Eki Görüntüle 2774645
Tülbent alana kadar, bunlara başladım bende.
Tomurcuk veya nar modeli diye geçiyor.
Kızlar ev hayvanat bahçesine döndü
Sizinkilerle kıyaslayınca çok sıradan ama bu benim için imkansızı başarmanın resmi
Yeleklerin kalan ipiyle de birer şapka yaptım kızlara bence çok tatlı oldular
Ben mavi alacaktim ama yokmus, en sevdigim renk yeşili seçtim
Model bu,
Eki Görüntüle 2781548
İlk defa büyük bir sey örecegim (düz ters selanik bere atki ördüm hep) ve ilk defa delikli melikli farkli model örüyorum
Hanımlar maşallah hepsi harika olmuş elleriniz dert görmesin
Ekleri goruntuleyemedimEki Görüntüle 2783017
Eki Görüntüle 2783018
Eki Görüntüle 2783020
Setimi tamamladım fikir olsun diye paylaşıyorum