Amigurimi zor ya ben denemdim bile. Başka şeyler uydurmaya çalışıyom kendimce. Kimi güzel oluyo kimi olmuyo işte ama uğraşmayı seviyorum.ayyy cok hevesleniyorum boyle orgu modelleri gordukce ama hic kafam almiyor.bir tek atki orebiliyorum o da dumduz.
becerebilirim diye amigurumi seti aldim. onu da yapamadim.zincir cekiyorum, batip cikiyorum filan ama delikler cok kucuk oluyor, tig saplanmiyor diye bir sure sonra sinir basiyor beni birakiyorum.
bak simdi o bereyi gordum ya yine icim gidiklanmaya basladi. kurtlaniyorum suan.Amigurimi zor ya ben denemdim bile. Başka şeyler uydurmaya çalışıyom kendimce. Kimi güzel oluyo kimi olmuyo işte ama uğraşmayı seviyorum.
Benimkiler güzel dimi ewhehehehehAmigurimi zor ya ben denemdim bile. Başka şeyler uydurmaya çalışıyom kendimce. Kimi güzel oluyo kimi olmuyo işte ama uğraşmayı seviyorum.
Ya ben seviyorum ya. Içim gidiyo resmen. Bebeye rağmen arada derede çıktı bere bi kaç günde. Örgü de bi ihtiyaç sanki. Az sabrım olsa daha düzgün daha güzel örecem ama sabırsızım.bak simdi o bereyi gordum ya yine icim gidiklanmaya basladi. kurtlaniyorum suan.
senin bebekleri gordum ilk sayfada. hasetligimden begenmedim’e basacaktim. linc yemek istemedim skdhajsjsjajs.Benimkiler güzel dimi ewheheheheh
yok yani sisi yumagi alip orme hevesi geldi demek istedim.Ya ben seviyorum ya. Içim gidiyo resmen. Bebeye rağmen arada derede çıktı bere bi kaç günde. Örgü de bi ihtiyaç sanki. Az sabrım olsa daha düzgün daha güzel örecem ama sabırsızım.
Boş vaktim olsa ben de öreceğim de yok işte
O son örgülerim ondan sonra elime alamadımsenin bebekleri gordum ilk sayfada. hasetligimden begenmedim’e basacaktim. linc yemek istemedim skdhajsjsjajs.
Off yanaklara bak ellere bak burna bak
Ay teşekkür ederim çok mutlu oldum
Sen catania mı kullanıyordun?O son örgülerim ondan sonra elime alamadımGerçi alsam ne olacak ipim 9 tl den 25TL ye çıkmış
Al al öryok yani sisi yumagi alip orme hevesi geldi demek istedim.
Hepsini de kullanıyorumSen catania mı kullanıyordun?
Benim favorim Alize cotton gold sanırım. Gazzal ve catania çok ince geliyor.Hepsini de kullanıyorum
O da esneme yapıyor.Benim favorim Alize cotton gold sanırım. Gazzal ve catania çok ince geliyor.
Aa öyle mi hiç fark etmemiştim babamın malı gibi övüp duruyordum millete cotton golduO da esneme yapıyor.
Gazzal iyi esneme yapmıyor. cotton örümü çok iyi ama yıkadıkça esniyor eheheheheAa öyle mi hiç fark etmemiştim babamın malı gibi övüp duruyordum millete cotton goldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?