- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.098
- 598
- 34
Böyle bi yelek yapabilirsinO motifli battaniye projem var ya onu omuz şalı gibi küçük bir şey yapmaya karar verdim. Hem bıktım hem de iplerim yetmeyecek. Belki satarım. Belki durur kullanırım.
Bebesi giyip güne gitçekBöyle bi yelek yapabilirsin
Bnm bebişe yaptım bunu
Anası gitmiyor ama belkim bebem giderBebesi giyip güne gitçek
Böyle bir şey düşünüyorum aynen belki eni biraz daha geniş olur.Pin on Anime
Dec 30, 2021 - ✰𖦝𝒊𝒄𝒐𝒏𝒔 𝒈𝒐𝒂𝒍𝒔 ♕𝖫𝗂𝖻𝗋𝗈 𝗅𝗅𝖾𝗇𝗈 𝖽𝖾 𝗂𝖼𝗈𝗇𝗌 𝗀𝗈𝖺𝗅𝗌 𝗊𝗎𝖾 𝗌𝖾𝗀𝗎𝗋𝗈 𝗍𝖾 𝖾𝗇𝖼𝖺𝗇𝗍𝖺𝗋𝖺́𝗇, 𝗋𝗈𝖻𝖺 𝗍𝗈𝖽𝗈𝗌 𝗅𝗈𝗌 𝗊𝗎𝖾 𝗊...pin.it
Böyle yap bırak
Tek yap uçları da çift motifle cep gibi yap.Böyle bir şey düşünüyorum aynen belki eni biraz daha geniş olur.
Aaa süper fikirTek yap uçları da çift motifle cep gibi yap.
At bakiim nasılAaa süper fikirkenarlarını da böyle ponpon gibi bir kenar gördüm ondan yaparım
At bakiim nasıl
Beğenmedim
Bnce normal püskül gibi bişey daha iyi gider gibi
Aa neden ya ponpon sevmiyor musunBeğenmedim
Öyle mi? Ben buna bayılmıştım ya bi tek ben bayılmışımBnce normal püskül gibi bişey daha iyi gider gibi
Valla bakayım ipimin yetme durumuna göre bir şey yapacağım çikilatamTakım olarak yanına böyle bişey de güzel giderPin en crochet
04-dic-2019 - Encuentra el regalo hecho a mano perfecto, prendas vintage y de tendencia, joyería única y más... muchísimo más.pin.it
Pin by ꒰ penny ꒱ on # jimin photocards in 2022 | Photocard, Face photo, Bts photo
Feb 2, 2022 - This Pin was discovered by ꒰ penny ꒱. Discover (and save!) your own Pins on Pinterestpin.it
Sevmiyom da galiba be. Ama bunla hiç alakalı değil kenarları ipin varsa içindeki renklerden bi kaç sıra geçebilirsin.Aa neden ya ponpon sevmiyor musun
Merve o kadar emin değilim ki hangi ip ne kadar artar. En iyisi bitsin ona göre bir karar vereceğim.Sevmiyom da galiba be. Ama bunla hiç alakalı değil kenarları ipin varsa içindeki renklerden bi kaç sıra geçebilirsin.
Kaç motifin var ipler ne var topluca at bakayim bi foto.Merve o kadar emin değilim ki hangi ip ne kadar artar. En iyisi bitsin ona göre bir karar vereceğim.
Bak tüm ipler bunlar. Toplam 50 motif düşünüyorum. 15 tanesi hazır. Gördüğün üzere özellikleKaç motifin var ipler ne var topluca at bakayim bi foto.
Motif çıkar bence çevresi için ip çok gidiyorBak tüm ipler bunlar. Toplam 50 motif düşünüyorum. 15 tanesi hazır. Gördüğün üzere özellikleEki Görüntüle 2929922 renkliler ucu ucuna yetecek.
Bi ton ip var burda motiflerin ölçüsü ne? Bi daha atsana motifleriBak tüm ipler bunlar. Toplam 50 motif düşünüyorum. 15 tanesi hazır. Gördüğün üzere özellikleEki Görüntüle 2929922 renkliler ucu ucuna yetecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?