- 13 Ocak 2020
- 45.258
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.727
- 598
- 33
MaşallahBuraya resim atmistim örünce öyle hatırlıyorum yavas yavas giymeye başladık 1 ay önce giydirmistim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MaşallahBuraya resim atmistim örünce öyle hatırlıyorum yavas yavas giymeye başladık 1 ay önce giydirmistim
Cok tatli yaa
TişikkirlirCok tatli yaaGule gule kullansin minnosun.
Hiii gökkuşağııı çocuğun ahlakını bozacaksın
AhleeksizimHiii gökkuşağııı çocuğun ahlakını bozacaksın![]()
Ahleksiz bayan bir de ana olacaksınAhleeksizim![]()
Güzeeelİyi ben de en son ördüğüm şeyi atayım o zaman artık rahat rahat atabilirim
Eki Görüntüle 2927641
Teşekkür ederimmmGüzeeel![]()
Ayy evetAaa bebek geliyor![]()
Hayırlı olsunAyy evet![]()
Teşekkür ederimHayırlı olsun![]()
kazaktan emin değilim ama hırkaların tığ işi versiyonunu örebilirim![]()
![]()
![]()
ne güzel topik burasıııı :)) bence tam yerine düştüm,hanımlar böyle şeyler örebilen var mı aranızda ?
![]()
Ahh keşkem ahh keşkem o kadar becerikli olsam.![]()
![]()
![]()
ne güzel topik burasıııı :)) bence tam yerine düştüm,hanımlar böyle şeyler örebilen var mı aranızda ?
![]()
Bak sana bi link atıcam sakın 95 lira vermeAhh keşkem ahh keşkem o kadar becerikli olsam.
Bişi sorsam Bizim burda bi tuhafiyede böyle düz örgü hırka üzeri çiçekli dikilmiş çiçek bebek hırkası 95₺ dediler acaba uygun mudur kızçeme gözüm kalmadı değil![]()
Ucuz valla penyeler bile 60 70 ben basit bi boyunluğu daha örüp bitiremedim ay daraldım valla bitmiyordu.Ahh keşkem ahh keşkem o kadar becerikli olsam.
Bişi sorsam Bizim burda bi tuhafiyede böyle düz örgü hırka üzeri çiçekli dikilmiş çiçek bebek hırkası 95₺ dediler acaba uygun mudur kızçeme gözüm kalmadı değil![]()
Siş ben öremiyom çok bunalıyoom![]()
![]()
![]()
![]()
Ahh keşkem ahh keşkem o kadar becerikli olsam.