• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Örgü Örüyoruz 🧶🧵🪡

• Konu Sahibi Konu Sahibi merve
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
IMG_20210719_182031.webpIMG_20210719_182026.webpIMG_20210719_180532.webpIMG_20210719_180526.webp

Ördüğüm battaniyelerin içine kumaş diktim🤗

7 yaşında erkek bir kuzenim var. Kendisine kadife ipten çorap örmemi istemişti yeşil ve/veya mavi. Bugün yeşili aldım. Evde de birazcık lacivert kadife ip kalmış, topuk kısmını onunla yaparım diye düşündüm. Ama eve gidince ipin iki topuğa yetmeyeceğini gördüm. Sizce topuk kısmını mor veya kırmızıyla yapsam nasıl olur?
Çorabı öreceğim ip bu

Eklentiler

• IMG_20210830_175852.webp
    IMG_20210830_175852.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 41
7 yaşında erkek bir kuzenim var. Kendisine kadife ipten çorap örmemi istemişti yeşil ve/veya mavi. Bugün yeşili aldım. Evde de birazcık lacivert kadife ip kalmış, topuk kısmını onunla yaparım diye düşündüm. Ama eve gidince ipin iki topuğa yetmeyeceğini gördüm. Sizce topuk kısmını mor veya kırmızıyla yapsam nasıl olur?
Çorabı öreceğim ip bu
Bence gayet güzel olur.

Çorabı öreceğim ip bu
Modelin nasil

Ben de öyle düşündüm daha güzel olur gibi geldi. Sonra acaba el örgü ipinden göz örsem, uçlarına ağız işlesem ve burun kısmı kurbağalı mı olsa dedim
Yani normal ipten olur bu kadifeden sadece ucu başka renk olur tabi.

Back
X