Niye öremeyesin ayol. Tam da gömlek üstü şeyler bundan oluyo. İnstagramda hobfystore diye bir yer var. Kadın muhteşem şeyler örüyo kendine bi bak oraya tarif de veriyo.Kızlar ben böyle bi ip aldım. Yapabilirsem böyle gömlek üstüne falan giymeye salaş bir süveter gibi bişey yapayım dedim. Ama annemde şimdi bu ip tüylü çok öremezsin dedi. Değişimde yapmuyo aldığım yer. Öylemi sizcede
Ay annem almış tğyleri çok takılmış falan sinir olmuş bırakmış. Ondan öyle diyo. Yaparım dedim. İyi annem dediydi dersin diye trip atıyo birdeNiye öremeyesin ayol. Tam da gömlek üstü şeyler bundan oluyo. İnstagramda hobfystore diye bir yer var. Kadın muhteşem şeyler örüyo kendine bi bak oraya tarif de veriyo.
Analaar analarımıızAy annem almış tğyleri çok takılmış falan sinir olmuş bırakmış. Ondan öyle diyo. Yaparım dedim. İyi annem dediydi dersin diye trip atıyo birde
Bi bakıyım canım sağolasınn
Örmesini bilmem de bu ip beni kaşındırıyorKızlar ben böyle bi ip aldım. Yapabilirsem böyle gömlek üstüne falan giymeye salaş bir süveter gibi bişey yapayım dedim. Ama annemde şimdi bu ip tüylü çok öremezsin dedi. Değişimde yapmuyo aldığım yer. Öylemi sizcede
Bence gayet güzel yumuşak yumuşaktır o. Kadifeyi örmesi zor oluyor bir de dediğin gibi ipleri dökülüyor. Atma benceee kıymaEki Görüntüle 2803481
Çöp projeme bakasssla motif yapılmayacak bir iple yapmak kafama göre birleştirmek. Yarıda öff hep dökülüyo çöpe atcam diye bırakmak. Atmaya kıyamamak. bi a da benzemedi. Tamamlasam belki bebenin altına paspas gibi atılır oturtulur di mi? çok gülme. C Calcifer
Evet benide kaşındırır ama tenime direk temas ettiğinde hatta ilk hırka düşündüm belki içine tişörtle giyersen kaşındırır diye süveter olsun dedimÖrmesini bilmem de bu ip beni kaşındırıyor
Kıyamicam ya karar verdim. Dökülcek süpürcez napalım.Bence gayet güzel yumuşak yumuşaktır o. Kadifeyi örmesi zor oluyor bir de dediğin gibi ipleri dökülüyor. Atma benceee kıyma
Paspas olur bak çok güzel olur hem deEki Görüntüle 2803481
Çöp projeme bakasssla motif yapılmayacak bir iple yapmak kafama göre birleştirmek. Yarıda öff hep dökülüyo çöpe atcam diye bırakmak. Atmaya kıyamamak. bi a da benzemedi. Tamamlasam belki bebenin altına paspas gibi atılır oturtulur di mi? çok gülme. C Calcifer
Beni her türlü kaşındırıyor cinsim birazEvet benide kaşındırır ama tenime direk temas ettiğinde hatta ilk hırka düşündüm belki içine tişörtle giyersen kaşındırır diye süveter olsun dedimöyle kaşındırırmınbilmem
BravooEki Görüntüle 2803578
Yeni maceralara yelken açıyorum. İlk kez amigurumi örmeye çalışıyorum. Tavşancık yavaş yavaş oluşmaya başladı bir bacak ve gövdeye ihtiyacımız var
Renklere bayıldımPofudik battaniye örcem kizlarrr.Eki Görüntüle 2804826
Renkler 10 numara bayıldımPofudik battaniye örcem kizlarrr.Eki Görüntüle 2804826
Yaa sorma şiş ile orcem tig zor oluyor takikiyor birbirineRenkler 10 numara bayıldımKadife ipi örmesi zevkli de hem çok dökülüyor hem de ben batma yerlerini göremiyorum ya
Dimi görünce hemen almam lazm dedimRenklere bayıldım
Ayyy benim üstteki faciayı görmedin herhaldeYaa sorma şiş ile orcem tig zor oluyor takikiyor birbirinedokulsede mecbur artik gorunce dayanamadim aldim beser tane iki renkten de
Dimi görünce hemen almam lazm dedim
Çok teşekkürler.Maşallah kizlar hepinizin ellerine emeğine sağlık ne güzel şeyler yapmışsınız
Simetri takıntısı olanlar bakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?