- 13 Ocak 2020
- 45.393
- En iyi cevaplar
- 2
- 173.002
- 598
- 33
Örsene benim patikten.Bildiginiz bebe patik modeli varmi basit olsun ? Eltişkomun bebesine örcem![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Örsene benim patikten.Bildiginiz bebe patik modeli varmi basit olsun ? Eltişkomun bebesine örcem![]()
Beraber örelimBildiginiz bebe patik modeli varmi basit olsun ? Eltişkomun bebesine örcem![]()
Bütün kk örsünÖrsene benim patikten.
Eki Görüntüle 2793397
Eskiden biz iki dikdörtgen yapardık biri diğerinden daha uzun o öyle bir dikilirdi ki çok güzel patik olurdu babannem ogretmisti :))Üzdün.
Daha basitini öner aşkısı buyuur![]()
O ne ya. Sürekli bana salatalık uzatıyorsunÜzdün.
Daha basitini öner aşkısı buyuur![]()
Heh işte bu oEskiden biz iki dikdörtgen yapardık biri diğerinden daha uzun o öyle bir dikilirdi ki çok güzel patik olurdu babannem ogretmisti :))
Demiyom biri beni kibler diyeO ne ya. Sürekli bana salatalık uzatıyorsun![]()
Bunda harose olmadiginsan degisik duruyor sankimHeh işte bu o![]()
Var kız haroşa bekle dur. Başka renkte göstereyim.Bunda harose olmadiginsan degisik duruyor sankim![]()
He bu başkaVar kız haroşa bekle dur. Başka renkte göstereyim.Eki Görüntüle 2793413
Benimki çok ilginç kimseye benzemiyo. Tarif de edemiyom.Orguculer nasil oruyorsunuz örgüyü merak ettim![]()
Orguculer nasil oruyorsunuz örgüyü merak ettim![]()
Bende çok değişigim normalde solagim ama babannem sağı le öğretmiş örgü de sağ ,tığ da solBenimki çok ilginç kimseye benzemiyo. Tarif de edemiyom.![]()
Böyle ama parmağıma dolamadan. İpi hep tututarak.
Ben gorseldekini çok denedim olmadı maşallah sanaBöyle ama parmağıma dolamadan. İpi hep tututarak.![]()
Ya inanılmaz değişim benim bi ara foto atayım sanaBen gorseldekini çok denedim olmadı maşallah sana![]()