- 12 Ocak 2017
- 3.302
- 4.632
- 133
İlk olan tulumlu yavru köpekO gri olanın ben ne olduğunu anlamadım. Bi de beyaz hellokity galiba burnu az daha üçgen olmalı değil mi? Ve bıyıkları dağınık. 3 çizgi de aynı noktadan başlamalı.
Profesyonel durmuyor örgünüz. Daha acemice duruyor. Biraz daha ördükçe siz de farkedeceksiniz satış için yetersiz olduğunu.İlk köpeğin gözü olmadı evet başka gördüğünüz yanlış neler var.
Sat beybi safinazı banaBakın şimdi bunların ikisini de ben ördüm ama bunu ben satmam mesela. Çünkü acemice duruyor.Eki Görüntüle 2790363
Ama bunu satarım daha profesyonel duruyor
Eki Görüntüle 2790364
İpliğin markası ney. Kartopu kötü oluyor benim ama catania güzel oluyor. Mesela bu catania. Yoksa bu da mı tam değilBakın şimdi bunların ikisini de ben ördüm ama bunu ben satmam mesela. Çünkü acemice duruyor.Eki Görüntüle 2790363
Eki Görüntüle 2790364
Gitti yavrum sahibine çok oldu. Ama sana örerim istediğini. Şu kolum bi düzelsin ilk önceSat beybi safinazı bana
Ben her ipi kullanıyorum. Bence en iyisi catania ve gazzal. Çünkü parlak duruyor.İpliğim markası ney. Kartopu kötü oluyor benim ama catania güzel oluyor. Mesela bu catania. Yoksa bu da mı tam değil
Evet evet ben detaylardaki sorunları görebiliyorum. Temelde sorun varsa ben de anlamam zaten o kadar.İlk olan tulumlu yavru köpek. İnce ayrıntılarda sorun var anladım.
Teşekkür ederiz. Sağlıklı doğumlar inşallah.Sayfaya biraz göz attım da harika şeyler örmüşsünüz maşallah
Eskiden ben de çok örerdim. Ama bi süredir elime ip alasım gelmiyor. Başlasam da yarım kalıyor bütün örgülerim.
bebeğimin cinsiyeti belli olunca başlarım inşallah tekrar
Çok teşekkür ederimTeşekkür ederiz. Sağlıklı doğumlar inşallah.
Biri madde kulanan biri da sadece detox sulari içenBakın şimdi bunların ikisini de ben ördüm ama bunu ben satmam mesela. Çünkü acemice duruyor.Eki Görüntüle 2790363
Eki Görüntüle 2790364
Hahaha çok doğru tespit yaaBiri madde kulanan biri da sadece detox sulari içen
Harika olmus ya cok gercekci ellerine sağlık
Schön valla. Bak ipi de güzel.
Aynen 2 yada 3 ilmekle de ip aski gibi örülebilir hırkalar tutumlar icinSchön valla. Bak ipi de güzel.
En son 7 TL idiMisinalı şişler kaç tl bilen varmı?
Ne zaman en son?En son 7 TL idi
1 ay önceNe zaman en son?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?