- 13 Ocak 2020
- 45.237
- En iyi cevaplar
- 2
- 171.622
- 598
- 33
Parnaam arıdiZorlandin mı çiçeksu bunu örerken![]()

Ben tığa dokunabildim diye mutluyum sen simdi niye öyle diyosun ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Parnaam arıdiZorlandin mı çiçeksu bunu örerken![]()
Hem beğenmeme ihtimalim de var bi yıkayım bakayım.Parnaam arıdi
Ben tığa dokunabildim diye mutluyum sen simdi niye öyle diyosun ya![]()
Kizima layik mi bu simdiParnaam arıdi
Ben tığa dokunabildim diye mutluyum sen simdi niye öyle diyosun ya![]()
Bahaneye gel, begenmezsen kendin kullanirdin uyanikHem beğenmeme ihtimalim de var bi yıkayım bakayım.
Kendim hani su aktarlarda baklava şeklinde olan var ya en çok yırtan döken ondan kullanıyom kaynar suyun altında oh mis.Bahaneye gel, begenmezsen kendin kullanirdin uyanik![]()
Susar misin asabim bozulduKendim hani su aktarlarda baklava şeklinde olan var ya en çok yırtan döken ondan kullanıyom kaynar suyun altında oh mis.![]()
NiyçinSusar misin asabim bozuldu![]()
Eylül’e bu lif olmaaazNiyçin![]()
elıne saglık ben de bu ıpten ordum. cok guzel oldu zaten surtmuyoruz oyle kendımıze yapar gııbı sonucta :)) sakallı olan ıplerınden de ordum bırı yumusak bırı az sert oldu. :))
Bu lifi ören kör olmuşZorlandin mı çiçeksu bunu örerkenaz bi renk, desen koysaydin
![]()
Bu lifi ören kör olmuş![]()
El emeğine saygımız sonsuz Merve. Bunu nasıl ördün lütfen videolu anlat
Anlatamam tarif vermeyeyim pişti olmayalımEl emeğine saygımız sonsuz Merve. Bunu nasıl ördün lütfen videolu anlat![]()
Bence bu tarifi sat iyi para kazanırsın hahahahaAnlatamam tarif vermeyeyim pişti olmayalım![]()
Bence bu tarifi sat iyi para kazanırsın hahahaha
ellerine saglik bayagi yorulmussun kiz![]()
5 dk pogacasi gibi ne guzel
5 dakkada bu napiim![]()