Örücüler arıyorum

lost

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2007
44
0
izmirde şirinyer buca çevresinde verdiğim siparişleri örebilecek arkadaşlar varmı?kış boyunca sürekli sipariş verebilirim

Son düzenleyen: Moderatör:
izmirde şirinyer buca çevresinde verdiğim siparişleri örebilecek arkadaşlar varmı?kış boyunca sürekli sipariş verebilirim

slm canım el emekleri sayfamız var satıyorum arıyorum sayfsında
tırtılkurabiyeden bebek örgüleri diye
blogumada bakabilisin begenirsen örebilirim:eek:

canım izmirde oturan gökyüzükadarberrak rumuzlu arkadaşımı sana tavsiye ederim.bana patikler ördü çok memnun kaldım....:lepi:

bende örebilirim elimden geliyor her türlü elişi .İzmirde oturuyorum.Ne gibi işler acaba?

kusura bakmayın 2haftadır giremedim nete iginize teşekkür ederim.netten bulduğum bazı modelleri ördürmek istiyorum.bazıları zor olabilir gerçekten iyi örgü bilen arkadaslar lazım bana.ben messenger adresimi vereyim isterseniz oradan görüşelim.ama bir süredir e postalarda açılmıyor haberiniz olsun geç cvp yazarsam yanlış anlamayın eşim pcyi kendi iş yerine götürüyor bazen o yüzden ben giremiyorum

Ören bayan sipariş ya da yaptıklarınızı satma bölümü olarak değil, paylaşım olarak açılmış bir bölümdür.El emeklernden konu açmanızı öneririm.Konunuz taşınmıştır.

X