- 17 Ağustos 2011
- 22.141
- 138.326
- Konu Sahibi French Oje
Harika bir tespitte bulunmuş spizella, önümüz bayram tatili, arkadas da şimdiden ayağını yapmış gideceği tatilin.1 hafta artık ne işi varsa senle küsmenin bi yolunu bulmuş ki rahat takılsın.
Tatile falan mı gidecek?
Ayrıca sess_s arkadaşa da katılıyorum. Eşler mutlu olmak istiyorsa bu kadar önemli konularda ortak fikre sahip olunmalı.
Benim koca adayım da orucunu tutabilir tabii ki namaz kılar, inançlı olur. Ne güzel. Ama alkol almayan bir insanla evlenmek istemem. Yaz sıcağında denize karşı ayaklarımı uzatırken bir bira açtım diye bana 'şarapçi' muamelesi yapan adamla evlilik benim için eziyet olur. Aynı şekilde o adam da belki sevgisinden bana tahammül eder ama işin içine çoluk çocuk girince ' kötü örnek oluyorsun ' diye gözüne batabilir.
Boyle önemli, değiştirilmesi çok zor ve riskli konularda uyum sağlayamayacagina inanıyorsan yol yakınken dönmek daha mantıklı.
Zaten yasin daha 21miş. Küçücükmüşsün. Senin para biriktirip Ukrayna'ya balkanlara gideceğin yaşlarda neden ''şunu yapma yemem, bana itaat etmiyorsun , elinin lezzeti yok'' diyen , kendini senden üstün gören bir dangoza hizmetçilik yapma hayallerin var ki? Çok saçma.