oruç tutarak zayiflayan var mi??

cikolatakizzz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
1.934
152
73
Tokat
Bi beş kilo fazlam var. Ramazan ayinda oyle koca koca sofralar kurmaktansa hafif gecirmek hem de zayiflamak mumkun mu?
Zaten yaz aylarindayiz acligi cok hissetmeyiz diye düşünüyorum
Sizce olabilir mi boyle bisey

ben kilo verdim ramazan girdiğinden beri.. zaten zayıfım gerçi kilo problemim yok.. sanırım iftarda ekmek yememem büyük etken.. çorba birde bir tabak yemek yiyip kalkıyorum.. sahurdada hamur işlerinden ziyade hafif bir kahvaltı yapıyorum.. öncekine göre daha sağlıklı besleniyorum sanırım:)

Yaz da olsa kış da olsa Ramazan'da ister istemez kilo veriyorum ben zaten.
Bütün gün aç susuz,iş yerinde koşturma derken zayıflamamak mümkün değil.
Bayram sonrası normale dönüyor insan.

Ben geçen sene toplam 6 kilo verdim. Ramazan bitti bittiği hafta geri aldım.
Bu senede daha 1 hafta olmasna ragmen 3 kilo verdim muhtemelen bitince geri alıcam.

Ben diyet grubundayım 200 gr gitti bu hafta Böyle devam ederse bile çok iyi benim için. Çok az yeniyor kalori az alınıyor ama metabolizma çalışmadığı için ne kadar fark eder bilmiyorum.

Ben diyet grubundayım 200 gr gitti bu hafta Böyle devam ederse bile çok iyi benim için. Çok az yeniyor kalori az alınıyor ama metabolizma çalışmadığı için ne kadar fark eder bilmiyorum.

BILMIYORUM kimisi de daha iyi kilo verilir diyor
Bes kilo versem cok rahatlayacagim ..
Boyum 174 kilom 68 (((

bende zayıfladım 63 kiloydum şimdi 62,5
inşallah daha çok veririm şöyle 57 falan olsam daha ne isterim

BILMIYORUM kimisi de daha iyi kilo verilir diyor
Bes kilo versem cok rahatlayacagim ..
Boyum 174 kilom 68 (((

Bünyeden bünyeye değişir ama mesela ben iftar sofrasında nefsime sahip çıkamadığım için veremem. Normal zamanda tutabiliyorum kendimi. Kavun karpuz çok iyi oluyor, eşim olmasa tek çeşit yemek yaparım ben mesela gerisini meyveyle telafi ederim o zaman daha fazla verebilirim muhtemelen.

Insanin gozu ac oldugu icin oyle buyuk sofra kurmak istiyo yoksa yiyebilecegi bi avuc yemek orucluyken sunu da alim bunu da pisirim diyosun sonra hepsi kaliyo yiyemiyosun. Zayiflamak mumkun yani

Kilo verirken kalıcı olarak, metabolizmayı sürekli çalışır durumda tutmak gerekiyor. Bu yüzden ara öğünler çok önemli. Ama ramazanda 16 saat aç kalıp iftar yapıyoruz sonra ha bire devam yemeye :) 6 saat sonra da sahur.. Geri alınması içten bile değil..

"Un hombre sin venas.."

Kavun karpuz bencede cok ii secenek
Bir dilim ekmek peynir off hem hagif hem güzel

Kilon ideal aslinda ama kilo vermek istiyosan sofradan doymadan kalkacaksin
Yok canim ya elbise filan giyince bacaklarim cok kalin duruyor bes kiko versem harika olacak
Kavun karpuza yapismayi düşünüyorum:)

Ama normalde de diyet yaparkem aksam 5ten sonra yemeyin derler yani 15 saat ac kalinmadan zayiflanmiyor ben bunu cok iyi biliyorum tecrübeyle sabit

Son düzenleme:
Ya ben tıkanıyorum çorba içtikten sonra pek iştahım kalmıyor.Anneme geldim Ramazan'da onun zoruyla yiyorum.Kendi evimde olsam bir çorba bir salata kafii.Bolca su içiyorum sadece.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…