- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Ben diyet grubundayım 200 gr gitti bu haftaBöyle devam ederse bile çok iyi benim için. Çok az yeniyor kalori az alınıyor ama metabolizma çalışmadığı için ne kadar fark eder bilmiyorum.
Ben geçen sene toplam 6 kilo verdim. Ramazan bitti bittiği hafta geri aldım.
Bu senede daha 1 hafta olmasna ragmen 3 kilo verdim muhtemelen bitince geri alıcam.
BILMIYORUM kimisi de daha iyi kilo verilir diyor
Bes kilo versem cok rahatlayacagim ..
Boyum 174 kilom 68(((
COk mu yedin ki yemegi bi haftada :))
BILMIYORUM kimisi de daha iyi kilo verilir diyor
Bes kilo versem cok rahatlayacagim ..
Boyum 174 kilom 68(((
Kavun karpuz bencede cok ii secenekBünyeden bünyeye değişir ama mesela ben iftar sofrasında nefsime sahip çıkamadığım için veremem. Normal zamanda tutabiliyorum kendimi. Kavun karpuz çok iyi oluyor, eşim olmasa tek çeşit yemek yaparım ben mesela gerisini meyveyle telafi ederim o zaman daha fazla verebilirim muhtemelen.
Yok canim ya elbise filan giyince bacaklarim cok kalin duruyor bes kiko versem harika olacakKilon ideal aslinda ama kilo vermek istiyosan sofradan doymadan kalkacaksin
Ama normalde de diyet yaparkem aksam 5ten sonra yemeyin derler yani 15 saat ac kalinmadan zayiflanmiyor ben bunu cok iyi biliyorum tecrübeyle sabitKilo verirken kalıcı olarak, metabolizmayı sürekli çalışır durumda tutmak gerekiyor. Bu yüzden ara öğünler çok önemli. Ama ramazanda 16 saat aç kalıp iftar yapıyoruz sonra ha bire devam yemeye :) 6 saat sonra da sahur.. Geri alınması içten bile değil..
"Un hombre sin venas.."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?