• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Oruç ta Gebeliği Nasıl Planlamalıyım?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benden takığı yoktu kafayı sıyıracaktım ağlamaktan gözlerim şişerdi , kayınvalidem görümcem kapı arkasında hakkımda fısır fısır konuşurlardı duyardım ağlaya ağlaya kafama takardım . Sonra eşim bana destek oldu olmasa olmasın biz Rabbimize bırakalım dedi 🤗 ondan gücü aldım kafama takmadım . Sonra 4444 salavat -ı tefriciye hergün çektim niyetini alarak ve çekmeye devam ediyorum çok şükür içim huzurlu kafam boş 🤗
Herkesin bir zamanı var işte demek ki 🤗 bir tanıdığımızın gelini de 2 yıl olmuştu hamile kalamıyordu. Ben o zamanlar doktora giderken annem onu da getireyim doktora demişti ama kısmet olmadı çalışıyordu gelin. Böyle 1 yıl geçti onlar a 3 yıl oldu bu sene. Hamile kalmış doğal olarak. Allah vereceği zamanı biliyor demek ki böyle hayırlısıymış 🤗🤗🙏🏻 Acaba bizim ne zaman ya 🙏🏻🙏🏻

Benim bebegimde 18 aylik 3 kere yaptirdim hepsinde ayni oldu simdi yasmine basladim. Herkes yapmaz vs dedi ama ben adet olmadim hic igneyi kullandigim zamanlar.
İğneyi bende yaptırmaya devam etseydim büyük ihtimalle bende adet olmazdım. Ama iğneyi bıraktıktan sonra en az 18 ay gebelik oluşmuyor. Ben bunu geç öğrendim. Çok ara vermeden tekrar çocuk düşündüğüm için 11 ayda korunmayı bıraktım olmadı 7 aydır. Zaten adetlerim de daha yeni düzene girdi. Doğum kontrol hapı daha iyi bence yasmin de emzirmiyorsanız çok iyi. Emzirirken içilende de adet olunmuyor o da sıkıntı

Herkesin bir zamanı var işte demek ki 🤗 bir tanıdığımızın gelini de 2 yıl olmuştu hamile kalamıyordu. Ben o zamanlar doktora giderken annem onu da getireyim doktora demişti ama kısmet olmadı çalışıyordu gelin. Böyle 1 yıl geçti onlar a 3 yıl oldu bu sene. Hamile kalmış doğal olarak. Allah vereceği zamanı biliyor demek ki böyle hayırlısıymış 🤗🤗🙏🏻 Acaba bizim ne zaman ya 🙏🏻🙏🏻
vardır bir vakti saati canısı sıkma canını 😘 dualarım hepimiz için 🤗🙏 her gün karanfil çiğne onunda faydası çok canım

Allah nasip etmişse o bereketi ile gelir zaten :) 9 ay vajinismus hastalığı çektim daha yeni kurtuldum bebek hakkında hiç bir fikrim yok sağlık olsun her şey olur..

Back