• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ortopedik yatak önerisi

ikihayat

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2015
2.240
2.274
133
Merhaba bayanlar, aylardır çok şiddetli sırt ve boyun ağrısı çekiyorum. Doktora gittim ve büyük 2 fıtığım birde düzleşme varmış ortopedik yatak ve yastık almam gerekiyor bilgisi olan var mı? Hangi marka almalıyım? Tempur olabilir diye düşünüyorum ama o kadar yüksek ücret vermeye değer mi işbir yatak içinde iyi diyorlar tempurla aynı özellikte diyorlar bilgim olmadığı için size danışmak istedim bilgisi olan beni aydınlatabilir mi.

Not:Buradan daha çok cevap olur diye konuyu buraya açtım lütfen 1 2 gün taşımayın konumu.

yataştan http://yatasgrup.com.tr/Product/YATAS/DuchessComfort/778/
düşes diye bi yatak aldık evlenirken ben acayip memnunum zaten adam direk vucut şeklinizi alıyor falan demişti önermişti almıştık benim için sıkıntı yok ama eşiminde bel ağrısı var daha sert bi yerde yatınca daha rahat ediyormuş.

yani size iyi gelir mi bilemedim ama ben memnunum.

yataştan http://yatasgrup.com.tr/Product/YATAS/DuchessComfort/778/
düşes diye bi yatak aldık evlenirken ben acayip memnunum zaten adam direk vucut şeklinizi alıyor falan demişti önermişti almıştık benim için sıkıntı yok ama eşiminde bel ağrısı var daha sert bi yerde yatınca daha rahat ediyormuş.

yani size iyi gelir mi bilemedim ama ben memnunum.

Bir bakayım çok teşekkür ederim. Bende de bel boyun ağrısı var eşimde aynı şekilde bilemedim bende ne alsak

gunaydın
yatak alırken kılo durumuda cok onemlıymıs bunu sonradan ogrendım..
kılo aralıgınıza gore secın mutlaka,yataş prestij di sanırım o modelıne ınternette guzel yorumlar yapılmıstı
bende yatak arıyorum ama daha cok incelemedım..ölüyorum bel agrısından

gunaydın
yatak alırken kılo durumuda cok onemlıymıs bunu sonradan ogrendım..
kılo aralıgınıza gore secın mutlaka,yataş prestij di sanırım o modelıne ınternette guzel yorumlar yapılmıstı
bende yatak arıyorum ama daha cok incelemedım..ölüyorum bel agrısından

Doktorum tempur al dedi en iyisi o bende biliyorum ama bi arkadaşım işbir e bak dedi özellikleri hemen hemen aynı 3 4 katı para verme dedi kafam karıştı. Bende ağrıdan ölüyorum haftada 4 5 gün fizikteyim ama doktor yastık ve yatak da çok önemli dedi. Bir an önce bulmam lazım

Doktorum tempur al dedi en iyisi o bende biliyorum ama bi arkadaşım işbir e bak dedi özellikleri hemen hemen aynı 3 4 katı para verme dedi kafam karıştı. Bende ağrıdan ölüyorum haftada 4 5 gün fizikteyim ama doktor yastık ve yatak da çok önemli dedi. Bir an önce bulmam lazım

Merhaba, aynı sorun bende de vardı. .. Yatagimiz yatas ortopedik idi ama tabi zamanla eskimisti sanirim. Sonra doktor onerisi ile Tempur un doğal kauçuk olan yatağıni ve ortopedik boyun yastığı var, onu aldık. Bende ne ağrı ne fıtık, hiçbir şey kalmadı. Doğru yatak ve doğru oturus ile fıtık kendiliğinden duzeliyormus, bende düzeldi. Reklam gibi oldu ama o ağrıyı artık çekmedigim için çok çok mutluyum. Bence doktorunuz çok doğru bir öneri getirmiş. dilerim sizde sizin için doğru yatağı bulursunuz.Not: İşbir ve o tarz malzeme kullanan diğer urunler eğer esiniz veya siz çok terliyorsaniz kısa zamanda koku yapabilir. Bu konuda cok sikayet var. Bunu da dikkate almanıza fayda olabilir. Temper un da ayni malezeme ile yatağı var ama satıcı eşimin terledigini görünce kesinlikle önermem demişti. Aklınızda olsun.

Son düzenleme:
Tempur yatakları hiç deneme şansınız oldu mu?Bu tarz yataklar memory foam olarak geçen vücut şeklinizi alan yataklar. Bana da doktor yatılması gereken yatak sert yaylı olmalı demişti hayta şöyle tarif etmişti "bozuk parayı yatağa attığınızda para zıplamalı vücut şeklinizi alan gömüldüğünüz yataklar uygun olmaz" demişti. Gerçi bendeki problem skolyoz boyun düzleşmesi ve bel fıtığı başlangıcı idi.

Merhaba, aynı sorun bende de vardı. .. Yatagimiz yatas ortopedik idi ama tabi zamanla eskimisti sanirim. Sonra doktor onerisi ile Tempur un doğal kauçuk olan yatağıni ve ortopedik boyun yastığı var, onu aldık. Bende ne ağrı ne fıtık, hiçbir şey kalmadı. Doğru yatak ve doğru oturus ile fıtık kendiliğinden duzeliyormus, bende düzeldi. Reklam gibi oldu ama o ağrıyı artık çekmedigim için çok çok mutluyum. Bence doktorunuz çok doğru bir öneri getirmiş. dilerim sizde sizin için doğru yatağı bulursunuz.

Benimde aklımda tempur var mağazaya gitmedim henüz gidip bakmam gerekiyor. Evet yastık ve yatak çok önemli bende geciktirmeden gidip bakayım. Çok teşekkür ederim.

Tempur yatakları hiç deneme şansınız oldu mu?Bu tarz yataklar memory foam olarak geçen vücut şeklinizi alan yataklar. Bana da doktor yatılması gereken yatak sert yaylı olmalı demişti hayta şöyle tarif etmişti "bozuk parayı yatağa attığınızda para zıplamalı vücut şeklinizi alan gömüldüğünüz yataklar uygun olmaz" demişti. Gerçi bendeki problem skolyoz boyun düzleşmesi ve bel fıtığı başlangıcı idi.

Sert olmalı evet yumuşakta rahat edemiyorum. Bel fıtığı,boyun fıtığı ve düzleşmesi var bende hafif derecede de skolyoz. Hiç denemedim tempuru gidip bakmam lazım bana uygun mu değil mi diye. Siz hangi yatağı aldınız peki?

Sert olmalı evet yumuşakta rahat edemiyorum. Bel fıtığı,boyun fıtığı ve düzleşmesi var bende hafif derecede de skolyoz. Hiç denemedim tempuru gidip bakmam lazım bana uygun mu değil mi diye. Siz hangi yatağı aldınız peki?
Ben henüz yatağımı değiştiremedim zaten aldığım yatak da tempura muadil olan daha uygun fiyatlı bir yatak idi (yatağımız altı yıllık) geçen aylarda tempurdaki yatakları denedik en çok övgü alan orgin 40 dedikleri bir yatak vardı onda uzun süre yattık evdeki yatağımızla aynı hissi verdi. Rahatsızlıklarım için de aletli pilates ve yüzmeye başladım ortalama beş aydır düzenli olarak gidiyorum çok yol kat ettim.

Ben henüz yatağımı değiştiremedim zaten aldığım yatak da tempura muadil olan daha uygun fiyatlı bir yatak idi (yatağımız altı yıllık) geçen aylarda tempurdaki yatakları denedik en çok övgü alan orgin 40 dedikleri bir yatak vardı onda uzun süre yattık evdeki yatağımızla aynı hissi verdi. Rahatsızlıklarım için de aletli pilates ve yüzmeye başladım ortalama beş aydır düzenli olarak gidiyorum çok yol kat ettim.

İşbir yatak mı kullanıyorsunuz? Yaylı olsun yaysız olsun sert olsun yok vücut şeklini alsın herkes ayrı bişey söylüyor benimde kafam karıştı ama sanki bana göre de sert olmalı. Çünkü ben halının üstünde yerde uzanınca daha rahat ediyorum:) Ben 1 senedir sporu bıraktım daha da ağırlaştı belimi ve boynumu güçlendirmem gerekiyor bende başlayacağım yoksa daha da ağırlaşıcam

Tempur kullanıyorum ben de.
Eskiden kollarım uyuşurdu yattığımda. Uyuştu diye uykumdan uyanır, diğer tarafıma dönerdim. Şimdi kalktı ortadan bu sorun.

Tempur'da aralıklı olarak kampanyalar oluyor. Fiyatları düşürüyorlar. Tetikte bekleyip indirimden almanızı öneririm.

İşbir yatak mı kullanıyorsunuz? Yaylı olsun yaysız olsun sert olsun yok vücut şeklini alsın herkes ayrı bişey söylüyor benimde kafam karıştı ama sanki bana göre de sert olmalı. Çünkü ben halının üstünde yerde uzanınca daha rahat ediyorum:) Ben 1 senedir sporu bıraktım daha da ağırlaştı belimi ve boynumu güçlendirmem gerekiyor bende başlayacağım yoksa daha da ağırlaşıcam
. Üral medikal tarafından üretilen visko love marka yatak benim yatağIm. Fırsatını bulduğumda ben de değiştirmek istiyorum. Yatağınızı alırken lütfen aceleye getirmeyin maddi boyut da elbette önemli ama düşünsenize günde ortalama sekiz saatten ömrün üçte biri yatakta geçiyor; mağazaya gittiğinizde tüm modelleri deneyin ama öyle iki dakika uzanıp kalkmayın bir 15-20 dk yatın. Çünkü uzun süreli yatışlarda esas karar veriliyor. Spora da en kısa sürede başlayın ihmal etmeyin.

Tempur kullanıyorum ben de.
Eskiden kollarım uyuşurdu yattığımda. Uyuştu diye uykumdan uyanır, diğer tarafıma dönerdim. Şimdi kalktı ortadan bu sorun.

Tempur'da aralıklı olarak kampanyalar oluyor. Fiyatları düşürüyorlar. Tetikte bekleyip indirimden almanızı öneririm.

Ya aslında maddi boyut çok önemli değil rahat edeyim ağrılarım hafiflesin yeter. Tabi aynı özellikte aynı kalitede başka yatak varsa da 2 katı para vermek istemem. Gidicem tempura sizin yatak hangisi peki modelleri var onların.Benimde kolumda ara ara uyuşma oluyor.

. Üral medikal tarafından üretilen visko love marka yatak benim yatağIm. Fırsatını bulduğumda ben de değiştirmek istiyorum. Yatağınızı alırken lütfen aceleye getirmeyin maddi boyut da elbette önemli ama düşünsenize günde ortalama sekiz saatten ömrün üçte biri yatakta geçiyor; mağazaya gittiğinizde tüm modelleri deneyin ama öyle iki dakika uzanıp kalkmayın bir 15-20 dk yatın. Çünkü uzun süreli yatışlarda esas karar veriliyor. Spora da en kısa sürede başlayın ihmal etmeyin.

Aaa tabi ucuz diye saçma sapan birşey almak istemem. Beni rahat ettirsin fiyatı çok önemli değil dediğiniz gibi günde 8 saat yataktayız dinlenmek rahat uyumak istiyor insan. Tempura gidip modellere bakacağım büyük ihtimal tempur olacak zaten. Spora bu hafta başlayacağım çok teşekkür ederim :)

visco alma gömülüp galun

Anlamadım?

Ya aslında maddi boyut çok önemli değil rahat edeyim ağrılarım hafiflesin yeter. Tabi aynı özellikte aynı kalitede başka yatak varsa da 2 katı para vermek istemem. Gidicem tempura sizin yatak hangisi peki modelleri var onların.Benimde kolumda ara ara uyuşma oluyor.

Original 21 benimki
Ben 200*200 cm almıştım.

Bazen 2 kızımla anne-kız gecesi yapıyoruz, ben ortaya, onlar 2 yana.

Onlar yokken de tek başıma, çapraz, yan, düz, ters her şekil yatıyorum :KK70: En büyük lüksüm, kendime verdiğim değer.

tempur yatakların fiyatı ne kadar?
2-3 katı deyince merak ettim.
ben de yatağımı değiştirmek istiyorum.
sağlık problemim yok ama eskisi biraz eskidi. (oğlum sağolsun, tuvalet kazaları konusunda bizim yatağı tercih eder.)

tempur yatakların fiyatı ne kadar?
2-3 katı deyince merak ettim.
ben de yatağımı değiştirmek istiyorum.
sağlık problemim yok ama eskisi biraz eskidi. (oğlum sağolsun, tuvalet kazaları konusunda bizim yatağı tercih eder.)

hu hu,
6600 mül orijinal 21'in 200x200lüğü

indirim uygulanıyor mu GelenKutusu GelenKutusu ?

NOT: Bir de 200x200 lük yatağı hangi karyolaya sığdırdınız.
özel mi yaptırdınız?

sanırım bizimki 160x200.

Back
X