Ortopedik yatak önerisi

yatsan satıyormuş.
yatsana mı sormak gerek indirim zamanlarını acaba?
acelem yok benim, beklerim indirimi :)

Evet bayisi Yatsan
Ben 3 sene oldu alalı
Ankara'ya ilk geldiğimde almıştım.

Sitesinden de takip edebilirsin, ama telefonla takip etmek en mantıklısı.

24 saatimin 7-8 saatini geçirdiğim yer olması hasebiyle kıydım paraya, aldım ben. :KK70:
Alez de aldım hemen, Allah'a şükür bir şey olmadı.

İçine gömülmek hoşuma gidiyor.

Yalnız ben boşandıktan sonra aldığım için bu yatakta sevişme konusunda yorum yapamayacağım :KK70::KK3::confused:

İşbir yatak mı kullanıyorsunuz? Yaylı olsun yaysız olsun sert olsun yok vücut şeklini alsın herkes ayrı bişey söylüyor benimde kafam karıştı ama sanki bana göre de sert olmalı. Çünkü ben halının üstünde yerde uzanınca daha rahat ediyorum:) Ben 1 senedir sporu bıraktım daha da ağırlaştı belimi ve boynumu güçlendirmem gerekiyor bende başlayacağım yoksa daha da ağırlaşıcam
Neden pamuk ya da yün yatak almayi düşünmuyorsunuz? Ben bellona dan reform ultra ortopedik yatak aldım 1.5 sene oldu garc gurc sesleri geliyor. Pamuk dosek yaptiracagim memlekete gidince. Ayrıca şikayet var a bakın ben gittim yatsana hem çok pahalı hem de insanlar şikayetçi koku yapiyormus veya gomuluyorlarmis. Nacizane fikrim pamuk ya da yün yatak.

Ekonomik, sert, ortopedik yatak için yataş prestige prime öneririm. Şu an indirim de var.

4 yıldır kullanıyorum, bana sert geliyor ama siz yerde daha rahat ediyorum dediğinize göre bu sertlik iyi gelir size

kızlar merhaba evleniyorum .mobilyamızı aldık sıra geldi yatağa. benim bu konuda cidden hiçbir bilgim yok. benm çokşükür sağlık problemm yok ama nişanlımın boyun düzleşmesi var.
Yüksek rakamlar veremeyiz maalesef düğün masrafı bizi bitirdiği için :(
önerebileceğiniz ürünler var mı?

Ekonomik, sert, ortopedik yatak için yataş prestige prime öneririm. Şu an indirim de var.

4 yıldır kullanıyorum, bana sert geliyor ama siz yerde daha rahat ediyorum dediğinize göre bu sertlik iyi gelir size
Iyi akşamlar yatak araştırma yazınızı gördüm memnumusun hala yataginizdan bilgi verirseniz çok sevinirim

Iyi akşamlar yatak araştırma yazınızı gördüm memnumusun hala yataginizdan bilgi verirseniz çok sevinirim

Evet memnunum. Oğlumun odasındaki yatağa yataşların ölçüsü uymadığı için istikbal aldım, hiç memnun değilim. Kesinlikle yataşın yerini tutmuyor.

Yorgan yastık da aynı şekilde yataşı tavsiye ediyorum.

Evet memnunum. Oğlumun odasındaki yatağa yataşların ölçüsü uymadığı için istikbal aldım, hiç memnun değilim. Kesinlikle yataşın yerini tutmuyor.

Yorgan yastık da aynı şekilde yataşı tavsiye ediyorum.
Sizin yatak pretige miydi internette baktım çökme çok oluyormus sizinkinde oldumu

Sizin yatak pretige miydi internette baktım çökme çok oluyormus sizinkinde oldumu

Prestige prime bizim yatak. Model isminde ya da özelliğinde değişme oldu mu bilmiyorum. Yaklaşık 6 senedir kullanıyoruz. Eşim+ben 200 kilo kadar bir ağırlık yapıyoruz.

Öyle gözle görülür herhangi bir çökme olmadı. Ben sadece yazlık kışlık olarak yön değiştiriyorum. Onun dışında ayak-baş olarak da düzenli döndürmek gerekiyor çökme yapmaması için.

yataş ürünlerini iyidir kötüdür çok denemedim ama müşteri memnuniyeti sıfır bir firma herhangi bir sorun yaşadığınızda beliniz değil ama kafanız çok ağrıyor tecrübeyle sabit.

Son zamanlarda en ideal yatak markası bence bambi. O kadar düzgün işçilik var ki anlatamam. Uuzun süredir yataktan yana sıkıntı çeken birisiydim nereden baksan 2 senedir falan tek problem yaşamadım. Sırt ağrılarım hem benim hem eşimin çok fazlaydı. Eşimde bel dzleşmesi var ve ortopedik yatak kullanmak zorunda bende de kas ağrıları oluyor. Ona sert bana yumuşak yatak dertlerimia vardı. Ama bambinin yaysız yatakları var kauçuk süngerden yapılma. Onlardan tavsiye etti bir arkadaşım. Satın aldık korkarak ama o kadar rahat ettik ki anlatamam. Çok tamamen ortopedik bir yatak.

Benim kullandığım ortopedik en iyi yatak https://bambi.com.tr/yatak/yatak

Son düzenleme:
Back
X