- Emoji Skoru
- 91.177
- Puanlar
- 798
Kampanyaları oluyor arada
6000 ise 4500'e düşüyor mesela
yatsan satıyormuş.
yatsana mı sormak gerek indirim zamanlarını acaba?
acelem yok benim, beklerim indirimi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kampanyaları oluyor arada
6000 ise 4500'e düşüyor mesela
yatsan satıyormuş.
yatsana mı sormak gerek indirim zamanlarını acaba?
acelem yok benim, beklerim indirimi :)
Neden pamuk ya da yün yatak almayi düşünmuyorsunuz? Ben bellona dan reform ultra ortopedik yatak aldım 1.5 sene oldu garc gurc sesleri geliyor. Pamuk dosek yaptiracagim memlekete gidince. Ayrıca şikayet var a bakın ben gittim yatsana hem çok pahalı hem de insanlar şikayetçi koku yapiyormus veya gomuluyorlarmis. Nacizane fikrim pamuk ya da yün yatak.İşbir yatak mı kullanıyorsunuz? Yaylı olsun yaysız olsun sert olsun yok vücut şeklini alsın herkes ayrı bişey söylüyor benimde kafam karıştı ama sanki bana göre de sert olmalı. Çünkü ben halının üstünde yerde uzanınca daha rahat ediyorum:) Ben 1 senedir sporu bıraktım daha da ağırlaştı belimi ve boynumu güçlendirmem gerekiyor bende başlayacağım yoksa daha da ağırlaşıcam
Iyi akşamlar yatak araştırma yazınızı gördüm memnumusun hala yataginizdan bilgi verirseniz çok sevinirimEkonomik, sert, ortopedik yatak için yataş prestige prime öneririm. Şu an indirim de var.
4 yıldır kullanıyorum, bana sert geliyor ama siz yerde daha rahat ediyorum dediğinize göre bu sertlik iyi gelir size
Iyi akşamlar yatak araştırma yazınızı gördüm memnumusun hala yataginizdan bilgi verirseniz çok sevinirim
Sizin yatak pretige miydi internette baktım çökme çok oluyormus sizinkinde oldumuEvet memnunum. Oğlumun odasındaki yatağa yataşların ölçüsü uymadığı için istikbal aldım, hiç memnun değilim. Kesinlikle yataşın yerini tutmuyor.
Yorgan yastık da aynı şekilde yataşı tavsiye ediyorum.
Sizin yatak pretige miydi internette baktım çökme çok oluyormus sizinkinde oldumu