- Konu Sahibi yarenim123
-
Bursa da yaşıyorum o kadar çok ortodontist var ki kime gitmeli kim bu işte gercekten iyi ? Diş teli Yaptıran arkadaslar vardır fiyat ve doktor konusunda fikir verebilirlerse memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. Birkonuda daha fikrinize ihtiyacım var, gecmiş yazılarda bazı arkadaslar Murat Selek i tavsiye etmiş . Son zamanlarda giden arkadaslar varsa fiyat ve ilk muayene için ekstra ücret alıyor mu? Sempatik anlayıslı mi ? Ben klasik diş doktorundan korkan tiplerdenim ama rahat rahat gulumseyebilmek için katlanacağım , kesin kararlıyım
Cnm benim bi arkadasim icin bakirkoy de gezmedigim ortodontist kalmadi. Cokkk ucuk fiyatlar da duyduk ama hem bize cok guven veren hemde uygun denebilecek fiyatta bir yer bulduk. Taksit İmkanı da var. Kii arkadasimin cenesinin yapisinda problem vardi. Ameliyat fiyorlardi fakat telle resmen ceneyi düzeltti. Biz cokk cokkk memnun kaldık. Harika bi is cikardi. Istersen yardimci olurum cnm.
[
Merhaba arkadaslar. Dislerime tel taktirmayi dusunuyorum alt dislerim yamuk ve birazda ust dislerim onde. Tel taktiran arkdaslara sorularim var ve tecrubelerinizi bnmle paylasirsaniz cok sevinirim:)
1)tavsiye edebileceginiz ortodontist var mi?
2)gittiginiz ortodontistte ilk muayene ucretli miydi ve telleri ne kdra taktirdiniz?
3)bazilari taksitle yaptirdigini soyledi kredi kartina mi taksit yapiyolar. Kredi karti kullanmiyorum. Smdiden cok tesekkur ederim kizlar :))
Kizlar yardim edebilecek kimse yok mu?
anadolu yakasında önerebileceğiniz ortodontist var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?