• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ortodonti yardiiiimmmm!!

Bursa da yaşıyorum o kadar çok ortodontist var ki kime gitmeli kim bu işte gercekten iyi ? Diş teli Yaptıran arkadaslar vardır fiyat ve doktor konusunda fikir verebilirlerse memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. Birkonuda daha fikrinize ihtiyacım var, gecmiş yazılarda bazı arkadaslar Murat Selek i tavsiye etmiş . Son zamanlarda giden arkadaslar varsa fiyat ve ilk muayene için ekstra ücret alıyor mu? Sempatik anlayıslı mi ? Ben klasik diş doktorundan korkan tiplerdenim ama rahat rahat gulumseyebilmek için katlanacağım , kesin kararlıyım

Merhaba..ben baya dr gezdim bursada. Fsm de 3 dr a gorundum hepsi farkli fiyat verdi. 4500 ile 5000 arasi. Daha sonra bircok tel kullanandan Aydan Vatansever i duydum.fomarada yeri. Kendi basina klinik gibi. Ve coookkk hastasi var. Acayip cok yani ben sasirdim. Yaninda calisan iki dis hekimi daha var. Braketlerden sorumlu vs. Sabit bir fiyat listesi var. Metal tel 3800 porselen yani seffaflar 4100... ben yasimdan dolayi porselen taktirdim.henuz 2.gunumdeyim..eger imkanin varsa bi muayene ol eminim baska yere gitmek istemeyeceksin.

selam kızlar bende yeni tel taktırdım daha doğrusu bir gün önce braketler takıldı bugünde teller takılacak ama şimdiden dudak içler yara olmaya başladı, açıkçası korkuyorum herkes takılırken acı yok takıldıktan birkaaç saat sonra ağrı başlıyor diye yazmış bence bu kişiye göre değişiyor bakalım yaşayıp görücez

Cnm benim bi arkadasim icin bakirkoy de gezmedigim ortodontist kalmadi. Cokkk ucuk fiyatlar da duyduk ama hem bize cok guven veren hemde uygun denebilecek fiyatta bir yer bulduk. Taksit İmkanı da var. Kii arkadasimin cenesinin yapisinda problem vardi. Ameliyat fiyorlardi fakat telle resmen ceneyi düzeltti. Biz cokk cokkk memnun kaldık. Harika bi is cikardi. Istersen yardimci olurum cnm.
[

Merhabalar, foruma yeni katıldım. Bende ortodonti tedavisi düşünüyorum uzun süredir yardımcı olursanız sevinirim:)

arkadaşlar fiyat yaptırdığınız bölgeye kliniğe göre 2000 gibi uçuk fiyatlarda bile değişebilir.Üniversite hastanelerini de düşünebiirsiniz. Ama asl faktör fiiyatla birlikte güven olmalı ,size tedavinin bütün aşamalarını anlatmalı sorularınıza cevap sağlayabilmeli

Merhaba arkadaslar. Dislerime tel taktirmayi dusunuyorum alt dislerim yamuk ve birazda ust dislerim onde. Tel taktiran arkdaslara sorularim var ve tecrubelerinizi bnmle paylasirsaniz cok sevinirim:)
1)tavsiye edebileceginiz ortodontist var mi?
2)gittiginiz ortodontistte ilk muayene ucretli miydi ve telleri ne kdra taktirdiniz?
3)bazilari taksitle yaptirdigini soyledi kredi kartina mi taksit yapiyolar. Kredi karti kullanmiyorum. Smdiden cok tesekkur ederim kizlar :))

Benim de dişlerim senin gibi 19 şubatta tellerimi taktırdım.Tabiki herkese aynı şekilde tel takılmıyor. Ben maltepede oturuyorum kartalda Gülen Tıp Merkezinde Dr. Murat Haliloğlu'na gittim,ilk muayene ücretsiz. Dişin çarpıklık sorununa göre değişiyor tabi. Ben 2500 e anlaştım ama kuzenim bana oranla biraz hafif sanırım o 2000 e anlaştı. Taksit konusunu hiç sıkıntı etmene gerek yok kredi kartım benim de yok kontrole gittikçe verebilirsin.Kararını vermen asıl önemli olan. Maddi manevi hazırsan hiç sıkıntı etme :)

Kizlar yardim edebilecek kimse yok mu?

ben ortodonti tedavisi görmeye başlayalı 6 ay oldu ve gerçekten bu bir mucize diyebilirm :53:
ama ben Bursa da yaşıyorum istanbuldakiler hakkında bir bilgm yok tabi ki.
ben de toplam 3200 tl ye taktırdım. aylık 200 tl taksik yapıyorlar.
diş temiziliğine çook dikkt etmk gerekyor.dişlermde biraz sararma oldu ister istemez.
kahve ve çay çok içtğim için sanırım.
kola,sakız,şekerli yiyecekler yasak ama kimin umurundaa :27:
kola içmiyorum ama diğerleri için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.bir de lastik veriyolar.onu kullanmak çok canımı yakıyor.2 yıl kadar teller kalacak dedi doktorum
ama her ne olursa olsun şimilik bile sonuç mükemmel. :46:

Son düzenleme:
Kızlar Bursa'da yaşıyorum diş teli taktırmak istiyorum uygun ücretli bildiğiniz bir ortodontist var mı ? Bir sorum daha olacak kredi kartı kullanmıyorum taksit yapıyolar mı bildğiniz kredi kartsız taksit yapacak bir ortodontist önerir misinz çok acil ?? Bursa civarı

ben izmirde yasiyorum, ancak ablamlar bursa osmangazide yasiyorlar.
ablamin ikizlerinin dis sorunlari vardi. tel tedavilerini mesam dis polikliniginde yaptiriyorlar, oldukca da memnunlar. doktorlari cok ilgili.

Back