- Konu Sahibi yarenim123
Bursa da yaşıyorum o kadar çok ortodontist var ki kime gitmeli kim bu işte gercekten iyi ? Diş teli Yaptıran arkadaslar vardır fiyat ve doktor konusunda fikir verebilirlerse memnun olurum. Şimdiden teşekkürler. Birkonuda daha fikrinize ihtiyacım var, gecmiş yazılarda bazı arkadaslar Murat Selek i tavsiye etmiş . Son zamanlarda giden arkadaslar varsa fiyat ve ilk muayene için ekstra ücret alıyor mu? Sempatik anlayıslı mi ? Ben klasik diş doktorundan korkan tiplerdenim ama rahat rahat gulumseyebilmek için katlanacağım , kesin kararlıyım
Merhaba..ben baya dr gezdim bursada. Fsm de 3 dr a gorundum hepsi farkli fiyat verdi. 4500 ile 5000 arasi. Daha sonra bircok tel kullanandan Aydan Vatansever i duydum.fomarada yeri. Kendi basina klinik gibi. Ve coookkk hastasi var. Acayip cok yani ben sasirdim. Yaninda calisan iki dis hekimi daha var. Braketlerden sorumlu vs. Sabit bir fiyat listesi var. Metal tel 3800 porselen yani seffaflar 4100... ben yasimdan dolayi porselen taktirdim.henuz 2.gunumdeyim..eger imkanin varsa bi muayene ol eminim baska yere gitmek istemeyeceksin.