- 22 Aralık 2017
- 377
- 121
- 23
- Konu Sahibi pozitifkiz59
-
Kız daha 5. sınıfa gidiyor ya mesajları okudum iğrençtiBence ona çaktırmadan hesabı devamlı kontrol edin. Öğrendinizi bilirse daha profesyonelleşir. Arkada izini bırakmaz. O zaman içiniz içinizi yer işte.
Tabi ki kızmam güzellikle anlatırım bir abla olarak. Ama mesajları görünce elim ayağım titredi gerçekten iğrenç ya.yani bence alıp karşıııza konuşmanız lazım .
aratın internnetten nasıl konuşulur çocukla diye veya bir pedagoga sorabilirsiniz nasıl davranmam gerekiyor diye sakın kızmayın sesinizi yükseltmeyin ki sizden gizli bir şey yapmaya ihtiyaç duymasın.
Şifresini biliyor musunda nasıl okudun mesajlarını??Kız daha 5. sınıfa gidiyor ya mesajları okudum iğrençtiHesabı kapatmalı mıyım sizce?
O e posta ile hesap açacaktım. Giriş bilgilerimi hatırla şeyi çıktı. Giriş yaptım şok oldumŞifresini biliyor musunda nasıl okudun mesajlarını??
Bir an önce kardeşinle konuş..
Cinsel merakları olması çok doğal, ama sosyal medya aracılığı ile bir sürü çocuk kandırılıp, istismar ediliyor. Bence bunun tehlikelerini, hesaptan haberiniz yokmuş gibi anlatın. Örnekler verin, biraz korkutun. Ama utandırmayın sakın.Kız daha 5. sınıfa gidiyor ya mesajları okudum iğrençtiHesabı kapatmalı mıyım sizce?
Ne mesajı vardı? Birileriyle mi konuşmuş? Konuştuğu kişilerin yaşı kaç? Eğer büyükse şikayet edersiniz ve kardeşiniz korkar bir daha da yapmaz.Kız daha 5. sınıfa gidiyor ya mesajları okudum iğrençtiHesabı kapatmalı mıyım sizce?
Benim hesabım var, ama YKS ile ilgili blog açacaktım. Yani yedek hesap. Kaydola bastım. E posta adresiyle kaydol kısmına girdim. Orada ikimizin ortak e-postası vardı. İleriye basınca sex... olarak giriş yap yazısı çıktı. Bu e-posta adresine kayıtlı instagram hesabı var. yazısı çıktıMalum sosyal ağda e-posta bilinmesi ile şifre bilinmez ki, nasıl girdiniz? Bir de sizin hesabınız yoksa sizi nasıl engelledi?
Keşke öyle bir şey olsaeski günlerim aklıma geldi 7.sınıfta filan biz de arkadaşlarımla fake hesaplar açıp abaza dayıları kandırırdık "aşkım hadi havhav de" filan diye.
öyle bir şey mi?
Benim hesabım var, ama YKS ile ilgili blog açacaktım. Yani yedek hesap. Kaydola bastım. E posta adresiyle kaydol kısmına girdim. Orada ikimizin ortak e-postası vardı. İleriye basınca sex... olarak giriş yap yazısı çıktı. Bu e-posta adresine kayıtlı instagram hesabı var. yazısı çıktı"sex.. olarak devam et"e bastım ve giriş yaptı
Ay Allah'im teknoloji gittikce zararli olmaya basliyor
offf yaaa bu konular benı çok kötü yapıyor nasıl anlatacaz nasıl ögretecez bende bilmiyoum benımde 10 yaşında bir kızım var gerçekten kötü oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?