- 23 Eylül 2016
- 9.780
- 34.241
- Konu Sahibi ruhumun prensesi
Bu gerçek ama he. Düşünme hızı önde olduğu için yazarken yetişemiyormuş zeki insanlar.Belki doktor olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu gerçek ama he. Düşünme hızı önde olduğu için yazarken yetişemiyormuş zeki insanlar.Belki doktor olur
Onun için oturup çalışıyorum benBenim de çok kötü ve 30 yaşındayım. Güzel yazısı olanlara çok özeniyorum
Aynı sorunu benim oğlumda yaşadı,öğretmeni benimle görüşmek için çağırmıştı zorlanıyorum yazılısına not vermekte çünkü okuyamıyorum demişti.Ben hak verip kendiminde okuyamadığımı söylediğimde şaşırmıştı.Eve geldim oğluma sordum yazını okumakta zorlanıyoruz neden acaba diye?Verdiği cevap bende bazen okuyamıyorum karışık.El yazısı mağduru çocuğum kendini geliştirmedi cümle aralarında iri büyük harf çivi yazısı gibi küçük harfle inat etti duzeltmiyor
Anasınıfı da döküm alırdım üzerinden geçerdi ama el yazısı gelince rezalet oldu senelerdir.
Çözüm önerileriniz var mı lisede rezil olacak?
rezil olmayacakEl yazısı mağduru çocuğum kendini geliştirmedi cümle aralarında iri büyük harf çivi yazısı gibi küçük harfle inat etti duzeltmiyor
Anasınıfı da döküm alırdım üzerinden geçerdi ama el yazısı gelince rezalet oldu senelerdir.
Çözüm önerileriniz var mı lisede rezil olacak?
Yaa süpersinBelki doktor olur
Tam da bizi tarif etmişsiniz Türkçe dahil notlar 100rezil olmayacak
Bizim sınıfın en çalışkanının yazısına şaşıp kalırdım.
Okuyamazdım bile
Ama adam kafaya atıyo yazı neymiş
MaşallahTam da bizi tarif etmişsiniz Türkçe dahil notlar 100
Şu anki bir kısım ortaokul-lise öğrencileri el yazısından sonra düz yazıyı kendileri öğrenmek zorunda kaldılar ne el yazısı ne düzyazı düzgün .
Tavsiye için teşekkürler nokta atışları var teşhislerin hepsi doğru..sizin dediğiniz şekilde de çalışalımSizin durum bununla alakali değil. Yazisina baktim. Sizin cocuk kalemi duzgun tutamiyor. Satirlari da duzgun ayarlayamamis. Ogretmenleri bu konuda bir destekte bulunmadilar mi?
Bos zamanlarinda, renkli tukenmez kalem ile, kitaptaki yazilarin üzerinden giderek yazi yazsin. Sayfa duzeni vs ogretilmemis sanki cocuga.
Bir deftere yazarken, satir basi, paragraf basu icin parmak ucuna gore ayarlamayi ogrensin. Birde kareliye yazarken iki satir bosluklu yazsin.
Bunun lisesi var universitesi var. Olmaz boyle. Cok zorlanir ileride.
Tavsiye için teşekkürler nokta atışları var teşhislerin hepsi doğru..sizin dediğiniz şekilde de çalışalım
Ne alakası var ayol, çocuk çalışıyorsa, bütün dersleri pekiyi filansa, azimliyse, mis gibi öğreniyorsa yazı yüzünden sınıfta mı bırakılır? Bence de iyi ki öğretmen değilsinizBu yazıyla nasıl sınıf geçmesine izin veriliyor bunca senedir, inanılmaz. İyi ki öğretmen değilim.
Yazı çok önemlidir. Üç kuşak eğitimci ailesinden geldiğim için biliyorum. Yeni sistemde önemsiz gösteriliyor diye önemsiz değil. İlkokul öğretmeni birinci dereceden sorumlu bu kötü yazıyla ilgili. İstediği kadar çalışkan olsun bir öğrenci. Yazı bir insanın imzasıdır. Ömür boyu geçerliliği vardır. Bu alakası var ayolNe alakası var ayol, çocuk çalışıyorsa, bütün dersleri pekiyi filansa, azimliyse, mis gibi öğreniyorsa yazı yüzünden sınıfta mı bırakılır? Bence de iyi ki öğretmen değilsiniz
Yazı çok önemlidir. Üç kuşak eğitimci ailesinden geldiğim için biliyorum. Yeni sistemde önemsiz gösteriliyor diye önemsiz değil. İlkokul öğretmeni birinci dereceden sorumlu bu kötü yazıyla ilgili. İstediği kadar çalışkan olsun bir öğrenci. Yazı bir insanın imzasıdır. Ömür boyu geçerliliği vardır. Bu alakası var ayolNe alakası var ayol, çocuk çalışıyorsa, bütün dersleri pekiyi filansa, azimliyse, mis gibi öğreniyorsa yazı yüzünden sınıfta mı bırakılır? Bence de iyi ki öğretmen değilsiniz
Tabi ki yazı kişinin karakteridir, imzasıdır, orası kesin.Yazı çok önemlidir. Üç kuşak eğitimci ailesinden geldiğim için biliyorum. Yeni sistemde önemsiz gösteriliyor diye önemsiz değil. İlkokul öğretmeni birinci dereceden sorumlu bu kötü yazıyla ilgili. İstediği kadar çalışkan olsun bir öğrenci. Yazı bir insanın imzasıdır. Ömür boyu geçerliliği vardır. Bu alakası var ayol
Bir çocuktan önce ebeveyneleri sorumlu,ilkokulda sürekli yazı çalışması veriliyor ev ödevi olarak. Okulda sınırlı saat içerisinde öğretmen her çocuğun yazısınız düzgün olmasına yetemez,aile evde çocuğuna gereken desteği vermeli.Yazı çok önemlidir. Üç kuşak eğitimci ailesinden geldiğim için biliyorum. Yeni sistemde önemsiz gösteriliyor diye önemsiz değil. İlkokul öğretmeni birinci dereceden sorumlu bu kötü yazıyla ilgili. İstediği kadar çalışkan olsun bir öğrenci. Yazı bir insanın imzasıdır. Ömür boyu geçerliliği vardır. Bu alakası var ayol
Hah işte yeni nesil tam da sizin dediğiniz gibi düşünerek komple bilgisayara endeksli bir hayat düşünüyor ama alakası yok. Bilgisayar başından kalkamadıkları için zekaları durağanlaşıyor. Bu sebepten şimdiki neslin çocukları 70lerin 80lerin 90ların çocukları gibi başarılı değiller. Sınıfta bırakılmak ne dünyanın sonudur ne de çok kötü bir şeydir. Aksine,şimdi çocuklar her koşulda sınıf geçtikleri için bu kadar başarısızlar. Bu yazıyı yazan çocuğu bir defa sınıfta bıraksalardı bu çocuk düzelirdi.Tabi ki yazı kişinin karakteridir, imzasıdır, orası kesin.
Fakat yeni nesillerin yazıyla işi yok. Ve neyse ki sizin bahsettiğiniz gibi "sınıfta kalmaya" sebep bir şey asla olmayacak. Bilgisayar çağındayız, AI aldı gidiyor, çocuk yaşta insanları sırf yazı için "sınıfta bırakmak" gerektiğine inanan "kuşaklarca eğitimci"lerin belki artık çağımızı yakalayıp ileriye bakmaları gerekiyordur.
Sınıfta bırakmak seneler önce ilkokulda vardı diyorum eğer başarılı olamazsa yaz kursu olurdu yoksa sene tekrarı ..Sadece yazı kalitesi değil şimdi bildiğim sınıfın 25.si bile takdir alıyor . Eğitim kalitesi her anlamda düşüyor bizim lise çağının genel kültürü şimdi üniversitelerde yokTabi ki yazı kişinin karakteridir, imzasıdır, orası kesin.
Fakat yeni nesillerin yazıyla işi yok. Ve neyse ki sizin bahsettiğiniz gibi "sınıfta kalmaya" sebep bir şey asla olmayacak. Bilgisayar çağındayız, AI aldı gidiyor, çocuk yaşta insanları sırf yazı için "sınıfta bırakmak" gerektiğine inanan "kuşaklarca eğitimci"lerin belki artık çağımızı yakalayıp ileriye bakmaları gerekiyordur.
Belirttiğim dönemde çocuklar el yazısına zorladılar bir kaç sene sonra düzyazıya geçildi ama düzyazı eğitimi verilmediBir çocuktan önce ebeveyneleri sorumlu,ilkokulda sürekli yazı çalışması veriliyor ev ödevi olarak. Okulda sınırlı saat içerisinde öğretmen her çocuğun yazısınız düzgün olmasına yetemez,aile evde çocuğuna gereken desteği vermeli.