Bu nedir Allah aşkına ,bu adam kim ki önünde secde ediliyor!!!!!!
Hangi ruh halidir bu insanlardaki soruyorum,biz bişey deyince suçlu oluyoruz.
Bir AKP li arkadaş cevap versin rica edicem,nedir bu yapılanın adı????
Ne diye besmele çektiler acep?
Niyet ettim Tayyip için namazımı kılmaya diye mi?!
:)
Allah`in sifatlarini üzerinde toplagini düsündüklerine göre, öyle olsa gerek. Mantiken yani
Ya şimdi siz cidden bu insanların , şöyle cam kenarından ya da en ön masadan yer ayırtır gibi , Erdoğanın resminin önüne geçip , ona kulluk ettiklerini göstermek için namaz kıldıkları mı düşünüyorsunuz ?
Oysa paylaşımdaki yazıda CHP milletvekili ne güzel anlatmış durumu , yazıklar olsun bu adamlara dememiş , ayıp be Akp o cami duvarında Erdoğanın resminin işe ne demiş ?
Harbiden ayıp çünkü. İşin b... çıkarmak , değerlere saygı göstermemek . O seçim bürosunun görevlileri bilmezler mi o cami her cuma dolup taşar , insanlar kaldırımda namaz kılar yer bulamayıp...
Bilir ama tüm yollar benim der asar resmi.
Üşenmedim bu Kahramanmaraş Bahçelievler camiisini de araştırdım , girişine çıkışına baktım . Güzel camii bu arada .
Ha bir ayıpta elbette o cemaate , muhtemelen son dakika farza yetişme telaşı ile buldukları yere dizilmişler , dinen mekruh olduğunu bile bile mi değil mi bilmem de , içlerinden illa ki biri bu resmin önünde kılınmaz diyebilmeliydi ?
Afiş olsa sökersin , yani ben olsam sökerdim .Farz kaçacak yemişim seçim çalışması resmini .
Yazıda zaten senin açıkladığın şekilde açıklanmış durum Aus.
Sorun yok mudur şimdi?
O cemaat orda asılı olan resim Başka birinin olsa indirir miydi, indirmez miydi?
Bir resmin önünde namaz kılmak varmıdır bizim dinimizde?
Şu resimde duran Atatürk olsa yer yerinden oynardı bu memlekette.cami duvarı dense, cami duvarına asan CHP veya MHP zihniyeti diye demedik laf bırakılmazdı.puta yapar bile olduk hatırlarsan bu forumda.
Hiç savunulur tarafı olmayan bir resimdir bu kusura bakma
Senin üzerinden konuşuyorum ama tabii ki belli bir kesimi kastediyorum, üzerine alınma.Evet parkon aynen dediğin gibi , yazıda geçenlerle (çok az bir kısmı hariç) aynı şeyi söyledim hatta şuan yazdığın mesajınla da aynı şeyi söylüyorum .
Sorun yok mudur demişsin ?
Sorun olmaz olur mu ? Yazdım işte.
Sorun o resmi cami duvarına asanlarda .
Sorun o cemaatin koskoca resim önünde secdeye durmanın mekruh olduğunu bilmemesinde ya da bilseler de şartları zorlamamalarında .
Ama tek fark , ben çıkıpta bu insanlara Erdoğana secde etmek ''niyeti'' ile orada namaza durdular demem , diyemem.Zan kullanmam gereken durumlarda hüsnü zan kullarım genelde.
Ha , diyelim ki tam da seçim zamanı aynı olay CHP afişi ve Kemal Kılıçdaroğlunda gerçekleşsin , tepkim yine değişmez , o afişi oraya asanlara ve cemaatin orada namaz kılmasına laf ederim ama Kılıçdaroğluna secde ediyorlar, gözleri dönmüş demem .
Atatürk resmi olsa demişsin , ben zamanında böyle bir video izledim . Gördüğün üzere hiçte yer yerinden oynamadı , nette belki hala vardır .
Grupların ya da şahısların münferit hareketleri bir topluluğa malolunca üzülüyorum ben .
Bu cemaate resmi oraya kendileri asıp önüne secdeye geçse inancım gereği sapkınlıkla çok rahat suçlardım onları.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?